Джон Тристрам - Мистър Америка 1962

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 21 ян. 21 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Нека днес да обърнем внимание на един културист, за който не се говори много много, а това е напълно незаслужено.

Джон Тристрам е роден през 1935 година в Английската провинция Глостършир. Израстнал в планиска област, от малък кара колело. Това съчетание полага и основата на добре развитите крака, които Тристрам показва по-късно на сцената.

В късните си юношески години, Джон Тристрам става моряк в търговкият флот на нейно величество. Работата на кораб, го отвежда до много места, но щом стига до Ню Йорк решава да остане там.

В Ню Йорк, Тристрам открива тренировките с тежести и сериозно се отдава на това занимание. Тренира цялото си тяло три пъти седмично, което дава добри резултати за него и той никога не изневерява на този стил. Благодарение на високо протеиновото и ниско въглехидратно хранене Джон Тристрам изгражда едно наистина впечатляващо тяло, което му позволява да печели състезания.

По това време състезателите се делят на две категории, според ръста си - до 166 см и над 166 см. Върхът в неговата кариера е спечелването на Мистър Америка през 1962 година в "ниската" категория. На същото състезание "високата" категория е спечелена от бъдещия първи Мистър Олимпия - Лари Скот.

Джон Тристрам
Сподели с приятели

Подобни статии

Когато става въпрос за развити крака, то името на Том Плац излиза на челно място. Легендата от Златната ера на бодибилдинга е известен със зверските... Прочети повече
Том Плац е сред най-известните културисти от Златната ера на бодибилдинга, а като стане въпрос за развитието на краката, той е най-известният! Неговите невероятни бедра... Прочети повече
Днес ще се запознаем с хранителният режим на една от големите звезди на 80-те години на миналия век. В предишната статия видяхме как тренира Рич... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Exit mobile version