Соева Питка от Светльо Николов

6 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 18 ное. 17 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! След последната статия на Светльо - Високо Протеинова Закуска, получихме няколко запитвания относно рецептата за соевия хляб. Там той е съставна част от нея. Светльо бе така добър да ни я предостави и ето я днес пред вас:

Да си приготвим една Соева питка

Продукти:

  • 400 гр Соево брашно
  • 400 гр кисело мляко 2%
  • Яйце - 1 бр
  • Щипка сол
  • 1/2 чаена лъжичка сода

Приготвяне:

Всичките продукти смесваме в една купа и разбъркваме докато не стане тестото хомогенно. Растила се в тавичка и се пече във фурната 20 минути на 180-200 градуса.

Готово! Имаме си вече вкусна соева питка богата на протеин!

Светльо Николов

Абонирай се за бюлетина на Тренирай.БГ и не пропускай най-новите ни статии, както и нашите специални оферти само за абонати!

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Джим Стопани е американски фитнес гуру и предприемач. Дипломиран биохимик, като има и докторска степен по физиология. Пише книги и е... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! За феновете на Хеви Дюти и Майк Менцер, днес ще видим основните принципи при храненето, които съпътстват този тип тренировка. Менцер... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Често получавам въпроси относно, какъв протеин да си купя, какво да пия за маса и прочие. Днес искам да уточним едно... Прочети повече

6 коментара

  1. Втасва единствено тесто приготвено с мая. Тесто приготвено със сода или бакпулвер директно се пече.

  2. Аз имам въпрос тестото трябва ли да го чакам да втаса или направо исипвам и пека

  3. Здравейте, Светльо питката е много добра днес си я направих идеална е за сутрешна закуска и преди тренировка , много благодаря, ако може повечко такива рецепти! 🙂

    1. Здравей Марио. Радвам се че ти харесва. Може да я вмъкнеш навсякъде в хранителният си режим. При добра идея за рецепти, ще научите първи в сайта! 🙂

  4. Тестото се изсипва върху хартия за печене която е в тавата, разстила се и във фурната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Exit mobile version