Соева Питка от Светльо Николов

6 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 18 ное. 17 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! След последната статия на Светльо - Високо Протеинова Закуска, получихме няколко запитвания относно рецептата за соевия хляб. Там той е съставна част от нея. Светльо бе така добър да ни я предостави и ето я днес пред вас:

Да си приготвим една Соева питка

Продукти:

  • 400 гр Соево брашно
  • 400 гр кисело мляко 2%
  • Яйце - 1 бр
  • Щипка сол
  • 1/2 чаена лъжичка сода

Приготвяне:

Всичките продукти смесваме в една купа и разбъркваме докато не стане тестото хомогенно. Растила се в тавичка и се пече във фурната 20 минути на 180-200 градуса.

Готово! Имаме си вече вкусна соева питка богата на протеин!

Светльо Николов

Абонирай се за бюлетина на Тренирай.БГ и не пропускай най-новите ни статии, както и нашите специални оферти само за абонати!

Сподели с приятели

Подобни статии

🎯 Искате повече мускули, по-стройна фигура или просто качествен протеин?Тогава е време да обърнете внимание на един от най-пренебрегваните, но безценни източници на хранителни вещества... Прочети повече
😎 Приятели, не ме питат "Как да изкарам плочките?"Питат: „Брат, как да махна шкембето?“Толкова често, че реших да ударим темата... но този път — наопаки!... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ!Ако си търсил натурален стимулант за по-добра тренировка, може би решението е точно пред теб – чаша кафе! Не е нужно да... Прочети повече

6 коментара

  1. Втасва единствено тесто приготвено с мая. Тесто приготвено със сода или бакпулвер директно се пече.

  2. Аз имам въпрос тестото трябва ли да го чакам да втаса или направо исипвам и пека

  3. Здравейте, Светльо питката е много добра днес си я направих идеална е за сутрешна закуска и преди тренировка , много благодаря, ако може повечко такива рецепти! 🙂

    1. Здравей Марио. Радвам се че ти харесва. Може да я вмъкнеш навсякъде в хранителният си режим. При добра идея за рецепти, ще научите първи в сайта! 🙂

  4. Тестото се изсипва върху хартия за печене която е в тавата, разстила се и във фурната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Exit mobile version
Преглед на поверителността

Този уебсайт изполва бисквитки, за да се настрои съдържанието му към Вашите предпочитания. Така може да ви се предостави по-добра функционалност при неговото използване.

Уебсайтът използва услугите, има съдържание или показва бутони на трети страни, които също създават свои бисквитки. Това са услугите на Google Analytics и социалните мрежи като Facebook, Google+ и Tweeter

Google Analytics използва бисквитки, за да събира анонимна информация като брой посетители на Уебсайта и най-четени статии.

Също така Facebook, Google+ и Tweeter може да знаят, че сте посетили нашия сайт, ако използвате техните услуги. Ние нямаме контрол над тях.

Можете да промените настройките за бисквитките чрез бутона "забранени/разрешени"

Политика за бисквитките

Ако разрешите използването на "бисквитки", ние ще можем да запазим Вашите предпочитания.

В случай, че "бисквитките" бъдат забранени, това няма да ни позволи да запазим вашите предпочитания. Което означава, че при всяко посещение на нашия сайт ще трябва отново да избирате разрешаване или забрана на бисквитките.