неделя , 16 юни 2019
Начало » Събития » Когато мечтите стават реалност – 3D GYM
Когато мечтите стават реалност – 3D GYM

Когато мечтите стават реалност – 3D GYM

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес искам да ви представя нещо интересно и най-вече иновативно. Янко Борисов и неговия екип са избрали не лекия път да бъдат различни, да бъдат иновативни, да следват мечтите си, по техен уникален начин и най-вече да бъдат полезни, да добавят стойност към тренировките ни!

Давам думата на Янко:

3D GYM  е бутикова фитнес зала , която притежава всичко необходимо, като уреди, аксесоари и атмосфера за една пълноценна и добра тренировка.

Името 3D GYM произлиза от трите думички Desire Dedication Discipline (желание, отдаденост, дисциплина), които са мотото, мисията и нагласата , с които вървим всеки ден напред.

Ние сме екип с дълъг и добър опит, стремейки се да поддържа професионално  поведение,  модерно и иновативно мислене, за да можем да се развиваме прогресивно и да предлагаме все по-добри знания и услуги.

Още от самото начало, полагайки основите, си заложихме като основна мисия да се стремим да правим всичко качествено – от оборудването, музиката и атмосферата, хигиената и вътрешния етикет, персоналните тренировки, разнообразните консултации и съвети, до хранителните добавки и други спортни храни.

Следвайки тази мисия , постоянно следим иновациите и тенденциите в индустрията и се стремим, до колкото можем, да сме в крак с тях, като постоянно търсим начини да подобрим нещо.

В тази връзка, от скоро, посетители на 3D GYM могат да видят, изпробват и подобрят значително своите тренировки с една иновация в сферата на фитнес оборудването – иновативните фитнес аксесоари TRYON ErgoSense !

Фирмата TRYON е създадена и ръководена от Салвадор Бруно, вече повече от 15 години, който в страстта си към спорта решава да създаде нещо, в индустрията. В идеята му да направи тренировките си по-добри, като по-добро чувство в изпълнението на дадено движение и изолирането на таргетираната мускулна група, той създавата линията ERGOSENSE  – серията иновативни аксесоари към TRYON.

ERGOSENSE линията представлява набор от 11 броя ергономични лостове, ръкохватки, въжета и ERGOSENSE стойка за тях.

В изпработката на ERGOSENSE аксескарите, Салвадор Бруно, използва отливка от собствената си ръка (длан, пръсти, захват) за самите дръжки, за самите позиции за захват на дадения аксесоар и комбинация от Смола и Фибростъкло за изработката на тялото на аксесоара, с цел да постигне минимална тежест и висока издръжливост.

Аксесоарите TRYON осигуряват правилната позиция на ръцете и китките, както и точния захват, с което подобряват цялостното изпълнение на дадено движение. С това се минимизира и риска от възможни травми, усуквания, мазоли, болки и дискомфорт в китките и пръстите.

 

Бодибилдинг Анатомия!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*