Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Когато мечтите стават реалност - 3D GYM

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 28 юли 18 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес искам да ви представя нещо интересно и най-вече иновативно. Янко Борисов и неговия екип са избрали не лекия път да бъдат различни, да бъдат иновативни, да следват мечтите си, по техен уникален начин и най-вече да бъдат полезни, да добавят стойност към тренировките ни!

Давам думата на Янко:

3D GYM  е бутикова фитнес зала , която притежава всичко необходимо, като уреди, аксесоари и атмосфера за една пълноценна и добра тренировка.

Името 3D GYM произлиза от трите думички Desire Dedication Discipline (желание, отдаденост, дисциплина), които са мотото, мисията и нагласата , с които вървим всеки ден напред.

Ние сме екип с дълъг и добър опит, стремейки се да поддържа професионално  поведение,  модерно и иновативно мислене, за да можем да се развиваме прогресивно и да предлагаме все по-добри знания и услуги.

Още от самото начало, полагайки основите, си заложихме като основна мисия да се стремим да правим всичко качествено – от оборудването, музиката и атмосферата, хигиената и вътрешния етикет, персоналните тренировки, разнообразните консултации и съвети, до хранителните добавки и други спортни храни.

Следвайки тази мисия , постоянно следим иновациите и тенденциите в индустрията и се стремим, до колкото можем, да сме в крак с тях, като постоянно търсим начини да подобрим нещо.

В тази връзка, от скоро, посетители на 3D GYM могат да видят, изпробват и подобрят значително своите тренировки с една иновация в сферата на фитнес оборудването – иновативните фитнес аксесоари TRYON ErgoSense !

Фирмата TRYON е създадена и ръководена от Салвадор Бруно, вече повече от 15 години, който в страстта си към спорта решава да създаде нещо, в индустрията. В идеята му да направи тренировките си по-добри, като по-добро чувство в изпълнението на дадено движение и изолирането на таргетираната мускулна група, той създавата линията ERGOSENSE  - серията иновативни аксесоари към TRYON.

ERGOSENSE линията представлява набор от 11 броя ергономични лостове, ръкохватки, въжета и ERGOSENSE стойка за тях.

В изпработката на ERGOSENSE аксескарите, Салвадор Бруно, използва отливка от собствената си ръка (длан, пръсти, захват) за самите дръжки, за самите позиции за захват на дадения аксесоар и комбинация от Смола и Фибростъкло за изработката на тялото на аксесоара, с цел да постигне минимална тежест и висока издръжливост.

Аксесоарите TRYON осигуряват правилната позиция на ръцете и китките, както и точния захват, с което подобряват цялостното изпълнение на дадено движение. С това се минимизира и риска от възможни травми, усуквания, мазоли, болки и дискомфорт в китките и пръстите.

 

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте на всички приятели на Тренирай.БГ! Лятото все още продължава и това не ми пречи да държа перфектна форма все още. Не, че и през... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя един много интригуващ човек, а именно фитнес инструктора и модел - Николай Чолаков! Ал.Георгиев: Здравей Ники и благодаря,... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес на гости ни е Светльо Николов, един интересен събеседник, автор на статии в нашия сайт. Персонален треньор и човек с... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още
Айвън Дънбар