свинско месо

Когато мечтите стават реалност - 3D GYM

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 28 юли 18 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес искам да ви представя нещо интересно и най-вече иновативно. Янко Борисов и неговия екип са избрали не лекия път да бъдат различни, да бъдат иновативни, да следват мечтите си, по техен уникален начин и най-вече да бъдат полезни, да добавят стойност към тренировките ни!

Давам думата на Янко:

3D GYM  е бутикова фитнес зала , която притежава всичко необходимо, като уреди, аксесоари и атмосфера за една пълноценна и добра тренировка.

Името 3D GYM произлиза от трите думички Desire Dedication Discipline (желание, отдаденост, дисциплина), които са мотото, мисията и нагласата , с които вървим всеки ден напред.

Ние сме екип с дълъг и добър опит, стремейки се да поддържа професионално  поведение,  модерно и иновативно мислене, за да можем да се развиваме прогресивно и да предлагаме все по-добри знания и услуги.

Още от самото начало, полагайки основите, си заложихме като основна мисия да се стремим да правим всичко качествено – от оборудването, музиката и атмосферата, хигиената и вътрешния етикет, персоналните тренировки, разнообразните консултации и съвети, до хранителните добавки и други спортни храни.

Следвайки тази мисия , постоянно следим иновациите и тенденциите в индустрията и се стремим, до колкото можем, да сме в крак с тях, като постоянно търсим начини да подобрим нещо.

В тази връзка, от скоро, посетители на 3D GYM могат да видят, изпробват и подобрят значително своите тренировки с една иновация в сферата на фитнес оборудването – иновативните фитнес аксесоари TRYON ErgoSense !

Фирмата TRYON е създадена и ръководена от Салвадор Бруно, вече повече от 15 години, който в страстта си към спорта решава да създаде нещо, в индустрията. В идеята му да направи тренировките си по-добри, като по-добро чувство в изпълнението на дадено движение и изолирането на таргетираната мускулна група, той създавата линията ERGOSENSE  - серията иновативни аксесоари към TRYON.

ERGOSENSE линията представлява набор от 11 броя ергономични лостове, ръкохватки, въжета и ERGOSENSE стойка за тях.

В изпработката на ERGOSENSE аксескарите, Салвадор Бруно, използва отливка от собствената си ръка (длан, пръсти, захват) за самите дръжки, за самите позиции за захват на дадения аксесоар и комбинация от Смола и Фибростъкло за изработката на тялото на аксесоара, с цел да постигне минимална тежест и висока издръжливост.

Аксесоарите TRYON осигуряват правилната позиция на ръцете и китките, както и точния захват, с което подобряват цялостното изпълнение на дадено движение. С това се минимизира и риска от възможни травми, усуквания, мазоли, болки и дискомфорт в китките и пръстите.

 

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес продължаваме разговора с Янко Борисов в който ще ни разкаже за тренировките си с Дориан Йейтс. Първата част на интервюто... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В началото на месец септември бодибилдинг легендата и 6 пъти Мистър Олимпия - Дориан Йейтс, посети България. Наред с планираните си... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя един много интригуващ човек, а именно фитнес инструктора и модел - Николай Чолаков! Ал.Георгиев: Здравей Ники и благодаря,... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

пудовка