тренирай

Могъщата сила на избора

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 03 дек. 21 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Всеки един от нас, всеки един ден е изправен пред избори, които трябва да направи. Тези избори оформят нашите навици, а навиците които изграждаме, определят това което сме.

Да влезеш в залата е избор, който си направил и най-вероятно вече береш плодове от това. Да се храниш балансирано и здравословно също е избор, при това от най-трудните. Да си лягаш навреме, за да сглобиш 8 часа сън отново е избор. Това са избори, които правим в името на някаква цел, в името на търсен резултат.

От друга страна, да не правиш нещо, също е избор. Проблема е в това, че дали ще правиш нещо или няма да го правиш е избор, който води до конкретен резултат, независимо дали ни харесва или не. Така стоят нещата, всяко нещо си има цена и тя винаги се плаща.

Каква сила имат изборите, които правим?

Следващия път когато видите, някой с хубава физика, изваяни мускули и желаната от всички коремна преса се замислете. Замислете се, този човек, какви избори е правил, ден след ден. И, бъдете сигурни, че е избирал да прави неща, които вие не сте пожелали. Това е разликата!

"Този с пресата" е проявил сила и е избирал ден след ден да се храни "чисто", да мине в калориен дефицит и да тренира упорито, отново и отново, докато не постигне това което иска. Знам не е лесно, ако беше, всички щяхме да сме перфектни....но точно тук е ключа.

сила

Повечето от нас правят такива избори, че да им е лесно, да им е удобно и да се чустват комфортно. Проблема е, че това не води до никъде. Няма как да правим едно и също, и да очакваме нещо различно. Трябва да излезем от зоната си на комфорт, защото извън нея се случват нещата.

Нека да се върнем към "този с пресата". Мислите ли, че му е било лесно са става рано и да прави кардио. Или да е в калориен дефицит и да се лишвава от любими храни. Разбира се, че не! На никой няма да му е лесно и точно тук се проявява сила на волята и се вижда, кой от какво е направен.

В началото винаги е трудно, няма как. Но устоим ли на изкушението да де откажем, упорстваме ли то няма начин да не се получат нещата и да не бъдем възнаградени. И, обратно поддадем ли се на изкушението, отново ще има резултат, но той няма да ни хареса!

Запомнете, изборите които правим всеки ден са могъща сила, те изграждат нашите навици, а навиците ни определят това което сме!

сила
Сподели с приятели
Джон Робърт Пийпълс

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Вероятно малцина са чували за Джон Робърт Пийпълс, но това, което той прави през 1949 година отеква в целият "железен свят".... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя един от първите екшън герои, а може би и първият в Холивуд. По-големите от вас, може би... Прочети повече
И така...лятото чука отново на вратата!Пак сме на финалната права и надявам се с нов пакет от мускули!  Успяхте ли да се "набраздите," защото имате... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.