Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Могъщата сила на избора

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 03 дек. 21 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Всеки един от нас, всеки един ден е изправен пред избори, които трябва да направи. Тези избори оформят нашите навици, а навиците които изграждаме, определят това което сме.

Да влезеш в залата е избор, който си направил и най-вероятно вече береш плодове от това. Да се храниш балансирано и здравословно също е избор, при това от най-трудните. Да си лягаш навреме, за да сглобиш 8 часа сън отново е избор. Това са избори, които правим в името на някаква цел, в името на търсен резултат.

От друга страна, да не правиш нещо, също е избор. Проблема е в това, че дали ще правиш нещо или няма да го правиш е избор, който води до конкретен резултат, независимо дали ни харесва или не. Така стоят нещата, всяко нещо си има цена и тя винаги се плаща.

Каква сила имат изборите, които правим?

Следващия път когато видите, някой с хубава физика, изваяни мускули и желаната от всички коремна преса се замислете. Замислете се, този човек, какви избори е правил, ден след ден. И, бъдете сигурни, че е избирал да прави неща, които вие не сте пожелали. Това е разликата!

"Този с пресата" е проявил сила и е избирал ден след ден да се храни "чисто", да мине в калориен дефицит и да тренира упорито, отново и отново, докато не постигне това което иска. Знам не е лесно, ако беше, всички щяхме да сме перфектни....но точно тук е ключа.

сила

Повечето от нас правят такива избори, че да им е лесно, да им е удобно и да се чустват комфортно. Проблема е, че това не води до никъде. Няма как да правим едно и също, и да очакваме нещо различно. Трябва да излезем от зоната си на комфорт, защото извън нея се случват нещата.

Нека да се върнем към "този с пресата". Мислите ли, че му е било лесно са става рано и да прави кардио. Или да е в калориен дефицит и да се лишвава от любими храни. Разбира се, че не! На никой няма да му е лесно и точно тук се проявява сила на волята и се вижда, кой от какво е направен.

В началото винаги е трудно, няма как. Но устоим ли на изкушението да де откажем, упорстваме ли то няма начин да не се получат нещата и да не бъдем възнаградени. И, обратно поддадем ли се на изкушението, отново ще има резултат, но той няма да ни хареса!

Запомнете, изборите които правим всеки ден са могъща сила, те изграждат нашите навици, а навиците ни определят това което сме!

сила
Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес продължаваме разговора с Янко Борисов в който ще ни разкаже за тренировките си с Дориан Йейтс. Първата част на интервюто... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В началото на месец септември бодибилдинг легендата и 6 пъти Мистър Олимпия - Дориан Йейтс, посети България. Наред с планираните си... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Защо да прекъсваме любимите си тренировки когато не сме в залата, а например сме в командировка или почивка? Няма причина, може... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още
Светльо Николов