zma

Могъщата сила на избора

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 03 дек. 21 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Всеки един от нас, всеки един ден е изправен пред избори, които трябва да направи. Тези избори оформят нашите навици, а навиците които изграждаме, определят това което сме.

Да влезеш в залата е избор, който си направил и най-вероятно вече береш плодове от това. Да се храниш балансирано и здравословно също е избор, при това от най-трудните. Да си лягаш навреме, за да сглобиш 8 часа сън отново е избор. Това са избори, които правим в името на някаква цел, в името на търсен резултат.

От друга страна, да не правиш нещо, също е избор. Проблема е в това, че дали ще правиш нещо или няма да го правиш е избор, който води до конкретен резултат, независимо дали ни харесва или не. Така стоят нещата, всяко нещо си има цена и тя винаги се плаща.

Каква сила имат изборите, които правим?

Следващия път когато видите, някой с хубава физика, изваяни мускули и желаната от всички коремна преса се замислете. Замислете се, този човек, какви избори е правил, ден след ден. И, бъдете сигурни, че е избирал да прави неща, които вие не сте пожелали. Това е разликата!

"Този с пресата" е проявил сила и е избирал ден след ден да се храни "чисто", да мине в калориен дефицит и да тренира упорито, отново и отново, докато не постигне това което иска. Знам не е лесно, ако беше, всички щяхме да сме перфектни....но точно тук е ключа.

сила

Повечето от нас правят такива избори, че да им е лесно, да им е удобно и да се чустват комфортно. Проблема е, че това не води до никъде. Няма как да правим едно и също, и да очакваме нещо различно. Трябва да излезем от зоната си на комфорт, защото извън нея се случват нещата.

Нека да се върнем към "този с пресата". Мислите ли, че му е било лесно са става рано и да прави кардио. Или да е в калориен дефицит и да се лишвава от любими храни. Разбира се, че не! На никой няма да му е лесно и точно тук се проявява сила на волята и се вижда, кой от какво е направен.

В началото винаги е трудно, няма как. Но устоим ли на изкушението да де откажем, упорстваме ли то няма начин да не се получат нещата и да не бъдем възнаградени. И, обратно поддадем ли се на изкушението, отново ще има резултат, но той няма да ни хареса!

Запомнете, изборите които правим всеки ден са могъща сила, те изграждат нашите навици, а навиците ни определят това което сме!

сила
Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! С каква цел посещавате фитнес залата? Имате ли конкретен отгово на въпроса - защо сте там? Повечето отговори, които съм чувал... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Тези от вас, които имат по-голям стаж, знаят че през 90-те единственото място където можеше да видим културисти бе по специализираните... Прочети повече
Мистър Олимпия е най-гомемия бодибилдинг форум от 1965 година до сега. На този подиум се определя най-добрия от най-добрите в света. Короната на Мистър Олимпия... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Прогресивен метод