Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Моята мотивация - Светльо Николов

Коментар
Сподели с приятели
Публикувано на 30 окт. 21 от Светльо Николов

Какво ми дава мотивация!

Поддържането на нашето здраве и постигането на високо ниво на функционална способност, трябва да бъде нашата мотивация и сред нашите най-високи приоритети. Ние живеем само веднъж. Както времето в което живеем, така и удоволствието от това, са пряко зависими от нашето здраве, физически възможности и нашият външен вид. Но, в дългосрочен план ако нищо не правим, не се грижим за себе си, не спортуваме, ние постепенно започваме да губим мускулите си.

Докато стареем ставаме по-слаби и по-крехки. В последствие започваме да страдаме и от други проблеми в резултат на намален базов метаболизъм. Намалена чувствителност към инсулин, повишена телесна мастна тъкан и повишено кръвно налягане! Следва остеопороза, повишен риск от падане и нараняване поради намаляване на устойчивостта на нашето движение и т.н.

мотивация

И, в сравнение с това, което може и трябва да бъдем, ние ставаме слаби, бавни и чупливи. Ако правилно спортуваме – тренираме, подобренията в силата, скоростта и цялостното здраве, ще ни позволят да правим повече! Да го правим по-добре, по-дълго и да изглеждаме перфектно. Смятам, че средностатистическият нетрениран човек, грубо подценява потенциала си! Вярвам, че ще бъде изненадан от това, което може да се случи с него при правилно упражняване с тежести в спортната зала.

Спортът е едно от най-важните и интересни неща, които можем да направим, за да подобрим живота си. Моята мотивация и начинът ми на живот, е да прилагам тази философия всеки ден. Да тренирам, спортувам по най-безопасния и ефективен начин. За да стимулирам здравословната си и функционална способност през целия си живот. Прилагам това в ежедневието си като стандарт. 

Бъдете здрави!

мотивация
Светльо Николов - 53 г.
Сподели с приятели

Подобни статии

Кой е Биг Рами? Мамдух Мохамед Хасан Елсбиай както е истинското име на Биг Рами е роден на 16 септември 1984 година в Ал-Себеа в... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя един много интересен разговор с още по-интересен събеседник. Историята на Ангел е пример, че няма невъзможни неща,... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Нека да започна тази моя история от средата на март тази година. Есента съпругата ми и синът ми изкараха гадният covid... Прочети повече

1 коментара

  1. Страхотна статия! Специални поздрави към Светльо, наистина е много мотивиращо че човек може на 53 да има визия на която и дватесетгодишните да завиждат. Браво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още
Светльо Николов