тренирай

Моята мотивация - Светльо Николов

Коментар
Сподели с приятели
Публикувано на 30 окт. 21 от Светльо Николов

Какво ми дава мотивация!

Поддържането на нашето здраве и постигането на високо ниво на функционална способност, трябва да бъде нашата мотивация и сред нашите най-високи приоритети. Ние живеем само веднъж. Както времето в което живеем, така и удоволствието от това, са пряко зависими от нашето здраве, физически възможности и нашият външен вид. Но, в дългосрочен план ако нищо не правим, не се грижим за себе си, не спортуваме, ние постепенно започваме да губим мускулите си.

Докато стареем ставаме по-слаби и по-крехки. В последствие започваме да страдаме и от други проблеми в резултат на намален базов метаболизъм. Намалена чувствителност към инсулин, повишена телесна мастна тъкан и повишено кръвно налягане! Следва остеопороза, повишен риск от падане и нараняване поради намаляване на устойчивостта на нашето движение и т.н.

мотивация

И, в сравнение с това, което може и трябва да бъдем, ние ставаме слаби, бавни и чупливи. Ако правилно спортуваме – тренираме, подобренията в силата, скоростта и цялостното здраве, ще ни позволят да правим повече! Да го правим по-добре, по-дълго и да изглеждаме перфектно. Смятам, че средностатистическият нетрениран човек, грубо подценява потенциала си! Вярвам, че ще бъде изненадан от това, което може да се случи с него при правилно упражняване с тежести в спортната зала.

Спортът е едно от най-важните и интересни неща, които можем да направим, за да подобрим живота си. Моята мотивация и начинът ми на живот, е да прилагам тази философия всеки ден. Да тренирам, спортувам по най-безопасния и ефективен начин. За да стимулирам здравословната си и функционална способност през целия си живот. Прилагам това в ежедневието си като стандарт. 

Бъдете здрави!

мотивация
Светльо Николов - 53 г.
Сподели с приятели
Джон Робърт Пийпълс

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Вероятно малцина са чували за Джон Робърт Пийпълс, но това, което той прави през 1949 година отеква в целият "железен свят".... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя един от първите екшън герои, а може би и първият в Холивуд. По-големите от вас, може би... Прочети повече
И така...лятото чука отново на вратата!Пак сме на финалната права и надявам се с нов пакет от мускули!  Успяхте ли да се "набраздите," защото имате... Прочети повече

1 коментара

  1. Страхотна статия! Специални поздрави към Светльо, наистина е много мотивиращо че човек може на 53 да има визия на която и дватесетгодишните да завиждат. Браво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.