вторник , 26 май 2020
На Вашето Внимание:
Начало » Мотивация » ТРИ Качества, които трябва да притежаваме за успех в Залата
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
ТРИ Качества, които трябва да притежаваме за успех в Залата

ТРИ Качества, които трябва да притежаваме за успех в Залата

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Обикновено когато става въпрос за успех в залата говорим за тренировка, хранителен режим, почивка и дори добавки. Нека днес обаче погледнем малко встрани и да обърнем внимание на три ключови качества, които ще ни приближат към целта.

Целеустременост

„Няма попътен вятър за кораб без посока“ или с други думи, трябва да имате цел, трябва да се знае защо сте в залата. Искам да кача мускулна маса – колко килограма? Искам да сваля килограми – Колко?  Искам да подобря лежанката – с колко килограма? Каквато и да е целта ви следвайте я. Бъдете конкретни и в цифри! Целта е вашата посока, тя ви кара да влизате в залата! Не я изпускайте от поглед – Никога! Поне докато не я постигнете – Това е целеустременост!

Дисциплина

Определението за дисциплина е да правиш това, което трябва когато трябва. В нашия случай – Спазвай Плана! Нямате план?! Е, време е да си направите – нищо съществено не е постигнато без план. Или ако се върнем по-горе, поставяте цел и след това се изработва план с който да се постигне – програма, хранителен режим, почивка и всичко, което трябва да се прави. Сега проявете дисциплина и следвайте – упражнение след упражнение, серия след серия, ден след ден.

Търпение

Тук девет от десет трениращи се дънят. Това е най-важното качество! Всичко става бавно, няма преки пътища и вълшебни отвари. За всяко нещо трябва време…много време. И, тук търпението ще ви спаси от прибързани изводи и действия. Повечето искат бързи резултати и сменят програмите всеки месец – нещата не се случват така. За да видиш реален резултат от една програма трябват минимум 3-4 месеца, при това с добър хранителен режим! Е, за това си трябва търпение 🙂

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*