Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

ТРИ Качества, които трябва да притежаваме за успех в Залата

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 12 май 20 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Обикновено когато става въпрос за успех в залата говорим за тренировка, хранителен режим, почивка и дори добавки. Нека днес обаче погледнем малко встрани и да обърнем внимание на три ключови качества, които ще ни приближат към целта.

Целеустременост

"Няма попътен вятър за кораб без посока" или с други думи, трябва да имате цел, трябва да се знае защо сте в залата. Искам да кача мускулна маса - колко килограма? Искам да сваля килограми - Колко?  Искам да подобря лежанката - с колко килограма? Каквато и да е целта ви следвайте я. Бъдете конкретни и в цифри! Целта е вашата посока, тя ви кара да влизате в залата! Не я изпускайте от поглед - Никога! Поне докато не я постигнете - Това е целеустременост!

Дисциплина

Определението за дисциплина е да правиш това, което трябва когато трябва. В нашия случай - Спазвай Плана! Нямате план?! Е, време е да си направите - нищо съществено не е постигнато без план. Или ако се върнем по-горе, поставяте цел и след това се изработва план с който да се постигне - програма, хранителен режим, почивка и всичко, което трябва да се прави. Сега проявете дисциплина и следвайте - упражнение след упражнение, серия след серия, ден след ден.

Търпение

Тук девет от десет трениращи се дънят. Това е най-важното качество! Всичко става бавно, няма преки пътища и вълшебни отвари. За всяко нещо трябва време...много време. И, тук търпението ще ви спаси от прибързани изводи и действия. Повечето искат бързи резултати и сменят програмите всеки месец - нещата не се случват така. За да видиш реален резултат от една програма трябват минимум 3-4 месеца, при това с добър хранителен режим! Е, за това си трябва търпение 🙂

 

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Нека да започна тази моя история от средата на март тази година. Есента съпругата ми и синът ми изкараха гадният covid... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Искам днес да поговорим за търпението. Едно качество, което е сред топ 3 на успешните хора. Да, знам 21 век сме... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В началото сме на една чисто нова година и на едни 365 чисто нови дни. Как ще ги изпълним това зависи... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още