тренирай

SVETLYO GYM – Мястото където се случват нещата

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 15 ян. 20 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес на гости ни е Светльо Николов, един интересен събеседник, автор на статии в нашия сайт. Персонален треньор и човек с многогодишен стаж в желязната игра.

Ал.Георгиев: Здравей Светльо, не сме си говорили отдавна, как си и какви цели си постави за Новата 2020 година

Светльо: Здравей Сашо! Първо, в перфектно здраве съм и наистина, скоро не сме се чували! Като цяло целите ми са по-добра физическа кондиция и да подобря формата на клиентите с който работим заедно. Това е важното за мен сега. За 2020 г. по-добри резултати за тях!

Ал.Георгиев: От няколко години имаш собствена зала, как реши да я създадеш, какво те провокира?

Светльо: Да, вече над три години залата функционира добре за радост на мен и клиентите ми. Решението да направя собствен фитнес беше провокирано от това, че натрупах опит в сферата и крайно време беше този опит да работи за мен. Смятах, че опитът ми щеше да бъде полезен за хората, които щяха да се запишат и тренират във фитнеса. Знанията, които щяха да придобият и това на което щяха да се научат, знаех че вече мога да им го дам.

SVETLYO GYM

Ал.Георгиев: Какви предизвикателства срещна по пътя да реализираш тази своя мечта?

Светльо: Предизвикателствата бяха относно с намирането на подходящо помещение за фитнеса, защото исках да бъде функционално и в същото време различно. Да има атмосфера, която смятам че е постигната. Всичко мина както си му е редът.

Ал.Георгиев: Освен собственик ти си и главен треньор в SVETYO GYM, в този ред на мисли слушат ли те клиентите и налага ли се да ги стягаш 🙂 

Светльо: Имам голямото впечатление, че всички клиенти с които работя са много амбицирани и последователни. Имат голям хъс и не се налага да бъдат подканвани за тренировката. Всичко правят прецизно и с желание. Много се гордея с тях! При мен се тренира здраво, без значение дали са мъже или жени. Обичам сериозните неща и не си губя времето напразно! Знаят за какво са дошли и при кого.

Ал.Георгиев: От години с теб си допадаме относно начина на трениране, трудно ли е да убедиш човек да тренира H.I.T или съкратено, защото има много невярващи

Светльо: Да Сашо, ние с теб обичаме съкратените и H.I.T тренировки и ги прилагаме на практика. Когато ще приложим метода в залата с клиент, първо обяснявам концепцията на метода и го правим. При нас е едновременно практика и теория. Учим се в движение без да разделяме нещата. Нито един клиент не се е октазал да практикува метода когато сме го прилагали. Подхождат с любопитство и интерес.

SVETLYO GYM

Ал.Георгиев: Какви хора търсят твоята помощ, можеш ли да дадеш няколко примера.

Светльо: Обикновено клиентите търсещи помощ са, за да свалим излишни килограми и да помогнем на тялото да добие по-изчистен и завършен мускулест тип. Това са хора работещи, а не състезатели. Формите при някои са завидни след време и те са много доволни и горди от факта. За мен няма по-голяма радост от това. Радвам се за това, че съм помогнал.

Ал.Георгиев: Кое е най-трудното в работата с клиентите, да свалиш излишните килограми или да качиш муксулна маса.

Светльо: Значи, имал съм случаи при които първо подхождам към сваляне на килограми като цяло. По 40 кг. в някои случаи. Така преценявам. Първо подхождам към метаболизиране на огромният % мазнини. Това става с диета и тренировки. Но при някои случаи преценявам че можем да подходим директно към повишаване на мускулните обеми и горенето на мазнини едновременно.

Ал.Георгиев: До колко хранителния режим е важен и как контролираш този процес.

Светльо: Да, хранителният режим започва още със стъпването на клиента в залата и първата тренировка. Няма време да си губим времето, започваме веднага с преустройката. Храненето е важно и съпъдства ежедневно клиента. Без него няма как да се получат очакваните резултати. Тренираш, но не променяш храненето и резултатите закъсняват доста.

Ал.Георгиев: Как успяваш да спечелиш хората и да идват да тренират при теб

Светльо: С отношение и качествени тренировки и резултати. Постовете на клиенти на страницата "преди и след", говорят сами за себе си. И друго! Когато се чуе името ти, то говори за теб!

Ал.Георгиев: Пожелай нещо на нашите приятели които редовно следят Тренирай.БГ

Светльо: Пожелавам им първо да са здрави, това е най – важното! После да бъдат все така мотивирани за нови резултати и да не отстъпват от желязната игра! Успехи!

Светльо Николов

Сподели с приятели
Джон Робърт Пийпълс

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес продължаваме разговора с Янко Борисов в който ще ни разкаже за тренировките си с Дориан Йейтс. Първата част на интервюто... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В началото на месец септември бодибилдинг легендата и 6 пъти Мистър Олимпия - Дориан Йейтс, посети България. Наред с планираните си... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя един много интригуващ човек, а именно фитнес инструктора и модел - Николай Чолаков! Ал.Георгиев: Здравей Ники и благодаря,... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.