протеин

Соева Питка от Светльо Николов

6 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 18 ное. 17 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! След последната статия на Светльо - Високо Протеинова Закуска, получихме няколко запитвания относно рецептата за соевия хляб. Там той е съставна част от нея. Светльо бе така добър да ни я предостави и ето я днес пред вас:

Да си приготвим една Соева питка

Продукти:

  • 400 гр Соево брашно
  • 400 гр кисело мляко 2%
  • Яйце - 1 бр
  • Щипка сол
  • 1/2 чаена лъжичка сода

Приготвяне:

Всичките продукти смесваме в една купа и разбъркваме докато не стане тестото хомогенно. Растила се в тавичка и се пече във фурната 20 минути на 180-200 градуса.

Готово! Имаме си вече вкусна соева питка богата на протеин!

Соева питка от Светльо Николов

Светльо Николов

Абонирай се за бюлетина на Тренирай.БГ и не пропускай най-новите ни статии, както и нашите специални оферти само за абонати!

Сподели с приятели
бодибилдинг

Подобни статии

🎯 Искате повече мускули, по-стройна фигура или просто качествен протеин?Тогава е време да обърнете внимание на един от най-пренебрегваните, но безценни източници на хранителни вещества... Прочети повече
😎 Приятели, не ме питат "Как да изкарам плочките?"Питат: „Брат, как да махна шкембето?“Толкова често, че реших да ударим темата... но този път — наопаки!... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ!Ако си търсил натурален стимулант за по-добра тренировка, може би решението е точно пред теб – чаша кафе! Не е нужно да... Прочети повече

6 коментара

  1. Втасва единствено тесто приготвено с мая. Тесто приготвено със сода или бакпулвер директно се пече.

  2. Аз имам въпрос тестото трябва ли да го чакам да втаса или направо исипвам и пека

  3. Здравейте, Светльо питката е много добра днес си я направих идеална е за сутрешна закуска и преди тренировка , много благодаря, ако може повечко такива рецепти! 🙂

    1. Здравей Марио. Радвам се че ти харесва. Може да я вмъкнеш навсякъде в хранителният си режим. При добра идея за рецепти, ще научите първи в сайта! 🙂

  4. Тестото се изсипва върху хартия за печене която е в тавата, разстила се и във фурната.

Вашият отговор на Светльо Отказ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Преглед на поверителността
Тренирай.БГ

Този уебсайт изполва бисквитки, за да се настрои съдържанието му към Вашите предпочитания. Така може да ви се предостави по-добра функционалност при неговото използване.

Уебсайтът използва услугите, има съдържание или показва бутони на трети страни, които също създават свои бисквитки. Това са услугите на Google Analytics и социалните мрежи като Facebook, Google+ и Tweeter

Google Analytics използва бисквитки, за да събира анонимна информация като брой посетители на Уебсайта и най-четени статии.

Също така Facebook, Google+ и Tweeter може да знаят, че сте посетили нашия сайт, ако използвате техните услуги. Ние нямаме контрол над тях.

Можете да промените настройките за бисквитките чрез бутона "забранени/разрешени"

Политика за бисквитките

Ако разрешите използването на "бисквитки", ние ще можем да запазим Вашите предпочитания.

В случай, че "бисквитките" бъдат забранени, това няма да ни позволи да запазим вашите предпочитания. Което означава, че при всяко посещение на нашия сайт ще трябва отново да избирате разрешаване или забрана на бисквитките.

пудовка