петък , 28 февруари 2020
Начало » Хранене » Как се храни Стив Рийвс
Как се храни Стив Рийвс

Как се храни Стив Рийвс

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Задавали ли сте си въпроса как се храни Стив Рийвс? Винаги е било любопитно  да разберем как са тренирали и с какво са се хранени така наречените „стари“ билдери от преди 50-60 и повече години. Съдейки по интереса, който предизвика хранителния режим на Рег Парк,то вярвам че тази статия ще е чудесно допълнение към нея.

Как се храни Рег Парк – хранителния режим на една бодибилдинг легенда!

Стив Рийв е всепризнат за притежателя на най-красивото мъжко тяло. Той се превръща в еталон и пример за подражание на милиони билдери по целия свят и няма как да е иначе. Голям гръден кош, тясна талия, красиви и големи ръце, цялостна симетрия, която никой до сега не е успял да повтори.

Вижте историята на легендарния Стив Рийвс!

В най-добрите си дни  Рийвс е тежал 96,5 кг при талия по-малка от 75 см и ръце 49 см при ръст 185 см. Никак не е зле за човек трениращ „само“ три пъти седмично цялото тяло 🙂 Днес ще ви покажа хранителния режим на Стив Рийвс по времето когато се е подготвял за състезания.

Закуска:

високо протеинова и енергийна напитка

 • 400 мл прясно изцеден сок от портокал
 • 1 супена лъжица мед
 • 1 супена лъжица желатин
 • 1 банан
 • 4 сурови яйца
 • 2 супени лъжици обезмаслено мляко на прах

всичко това се пасира добре и се изпива на бавни глъдки

Обяд:

 • Обезмаслено сирене
 • Ядки
 • Плодове

Вечеря:

 • Голяма купа салата
 • Месо: пуешко, риба тон или телешко

Обикновенно Рийвс е закусвал към 8 часа сутринта и след час, час и половина е в залата за тренировка, която е траела около 2 часа. Обяда е до два часа след тренировка, а вечерята е рано вечерта.

Стив Рийвс

Стив Рийвс

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

7 коментара

 1. светльо

  Сашо, благодаря. 🙂

 2. Александър

  Наистина ми се струва странно как е постигнал това с този хранителен режим на фона на днешните тендеции относно храненето.. и как така само 3 пъти се е хранел? Ами този човек не е ли изпитвал глад след този оскъден обяд? Моля да ме просветите.. 🙂
  Поздрави!

  • Александър Георгиев

   Джак Лалейн се е хранел 2 пъти на ден 🙂 Просто хората тогава не са следвали модели на подражание като днес, а са си напрагяли мозъка и са намирали това което работи за тях. Тази диета Рийвс е правел в състезателния си период, предполагам, че когато качва количеството е било по-голямо особено на въглехидратите.

 3. Димитър Димитров

  Сашо,прави ми впечатление,че пионери като Стив и не само имат „скромни“ хранения които в повечето случаи са три пъти на ден а не като модерните 6,7,8,12….и точно тези хора имат едни от най-симетричните и красиви тела. Билдерите на новото време лично ми приличат на големи стероидни коремисти мутанти. Няма симетрия,красота.Виждам все по-големи „телета“ които според мен са за друга индустрия 🙂
  Хора като Стив определено радват окото и показват каква всъщност е била идеята на този спорт красиво и здраво тяло!
  Дано някой е от модерните билдери върне назад лентата и ни покаже отново такова постижение смятам че имаме нужда да видим нещо различно от химични таланти 🙂
  Поздрави!

  • Александър Георгиев

   Здрасти Димитър, колкото и да е чудно спрямо днешните разбирания, точно така са се направили едни от най-великите тела в историята 🙂 Днес бодибилдинга е коренно различен спорт и е далеч от първоначалната идея! Не вярвам някой съвременен да се върне назад, но това е положението, всеки сам си избира пътя.

   • Добре бързо възстановяване и добри дози протеин ,но от каде го набавя това обезмаслено сирене ми става интересно. просто искам и аз да го пробвам 🙂

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*