тренирай

Не съм аз, ако не тренирам! От Светльо Николов

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 05 ян. 23 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Може да си мислите, че сте твърде стари за да започнете да тренирате но истината е, че можете да започнете по всяко време. Разбира се, младите години имат много предимства, но няма абсолютно никаква причина това да се използва като извинение и да не започнете на по – късен етап!

Много хора са го правили, което означава, че можете и вие. Най-оптималният и разбира се логичен начин за изграждане на мускулна маса и намаляване на подкожни мазнини, е чрез постоянно механично напрежение върху мускулите. Известно също като тренировки с тежести.

тренирам
преди и след

Може да използвате дъмбели, щанги, машини, всичко което предизвиква натоварване във вашите мускули тренирайки умно, за да се запазите здрави и без контузии. Знайте, че упражненията с тежести помагат за облекчаване на симптомите на депресия и осигуряват ефективно повишаване на настроението благодарение на ендорфините.

Тренировките са ефективен начин да си помогнете за справяне със стреса и тревожността. Все известно е, че упражненията имат многобройни ползи за здравето, включително подобрена сърдечно - съдова система, регулира тегото и клетъчната регенерация. 

Ключът към намирането и поддържането на вашата фитнес мотивация е да направите тренировките си част от вашето ежедневие. И така, не си ти, ако още днес не започнеш да спортуваш! 

Бъдете здрави и дълголетни!

тренирам
Светльо Николов
Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Вероятно малцина са чували за Джон Робърт Пийпълс, но това, което той прави през 1949 година отеква в целият "железен свят".... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя един от първите екшън герои, а може би и първият в Холивуд. По-големите от вас, може би... Прочети повече
И така...лятото чука отново на вратата!Пак сме на финалната права и надявам се с нов пакет от мускули!  Успяхте ли да се "набраздите," защото имате... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *