витамин с

Не съм аз, ако не тренирам! От Светльо Николов

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 05 ян. 23 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Може да си мислите, че сте твърде стари за да започнете да тренирате но истината е, че можете да започнете по всяко време. Разбира се, младите години имат много предимства, но няма абсолютно никаква причина това да се използва като извинение и да не започнете на по – късен етап!

Много хора са го правили, което означава, че можете и вие. Най-оптималният и разбира се логичен начин за изграждане на мускулна маса и намаляване на подкожни мазнини, е чрез постоянно механично напрежение върху мускулите. Известно също като тренировки с тежести.

тренирам
преди и след

Може да използвате дъмбели, щанги, машини, всичко което предизвиква натоварване във вашите мускули тренирайки умно, за да се запазите здрави и без контузии. Знайте, че упражненията с тежести помагат за облекчаване на симптомите на депресия и осигуряват ефективно повишаване на настроението благодарение на ендорфините.

Тренировките са ефективен начин да си помогнете за справяне със стреса и тревожността. Все известно е, че упражненията имат многобройни ползи за здравето, включително подобрена сърдечно - съдова система, регулира тегото и клетъчната регенерация. 

Ключът към намирането и поддържането на вашата фитнес мотивация е да направите тренировките си част от вашето ежедневие. И така, не си ти, ако още днес не започнеш да спортуваш! 

Бъдете здрави и дълголетни!

тренирам
Светльо Николов
Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! С каква цел посещавате фитнес залата? Имате ли конкретен отгово на въпроса - защо сте там? Повечето отговори, които съм чувал... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Тези от вас, които имат по-голям стаж, знаят че през 90-те единственото място където можеше да видим културисти бе по специализираните... Прочети повече
Мистър Олимпия е най-гомемия бодибилдинг форум от 1965 година до сега. На този подиум се определя най-добрия от най-добрите в света. Короната на Мистър Олимпия... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *