тренирай

Да запалим огън в Бицепсите

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 12 юли 22 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Обичате ли да тренирате бицепсите си? Излишен въпрос нали 🙂 Няма човек, който да не обича, е може и да се намира тук-там някой, но като цяло няма. Освен това няма да се намери и трениращ, който да не иска поне още един сантиметър отгоре на обиколката на ръката. Е, нека да ви предложа една изгаряща тренировка за бицепс.

" Огън в Бицепсите "

Упражнение 1: Скотово сгъване с щанга

Правете това упражнение прави. Оригиналната скотова пейка не е имала седалка! Използвайте прав лост, но ако имате проблем с китките, то EZ лоста е за предпочитане. Загрейте добре бицепсите и започваме.

  • Първа серия - сложете такава тежест, с която може да направите 20 повторения! Но, не спирайте когато ги стигнете, направете 25!
  • Втора серия - повишете малко тежеста, така че да може да направите 15 повторения....но и тук не спираме, а продължаваме докато не стигнем 20!
  • Трета серия - слагаме тежест, с която може да направим една перфектна десетка. Точно така 10 бавни и стриктни повторения.

Упражнение 2: Сгъване с дъмбели от седеж

Тук не е толкова важно дали ще редуваме ръцете или ще ги сгъваме едновременно, важното е движението на самата ръка. Т.е. началната позиция е с длани към бедрата, след което при издигането нагоре извиване навън, така че в най-горната точка дланите да гледат нагоре, а нивото на малкият пръст да е над това на палеца.

  • Серии - 3х15 - В това упражнение използваме една и съща тежест за 15 повторения във всяка една серия

Упражнение 3: Концентрирано сгъване с дъмбел

Това упражнение не е задължително! Но, ако все пак ви е останало някаква сила и енергия, а ръцете все още не са се схванали - давайте.

  • Серии - 2х15 - отново използваме една и съща тежест за двете серии и отново бавно и стриктно изпълнение.

Гарантирам, че ако правите почивки между сериите от по максимум минута ще изпитате едно ново усещане 🙂 Болка, която ще ви разтърси, а напомпването ще е велико!

Бицепсите

Сподели с приятели
Джон Робърт Пийпълс

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Арнолд Шварценегер е идол и вдъхновение за милиони хора през последните 40 години. За обикновения трениращ той е все едно от... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя една тренировка за мускулна маса от бащата на натуралния бодибилдинг Чет Йортън. Само за седем месеца с... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Метода, който ще ви представя в тази статия е бил едно от тайните оръжия за качване на тегло, на културистите от... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.