тренирай

Да запалим огън в Бицепсите

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 12 юли 22 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Обичате ли да тренирате бицепсите си? Излишен въпрос нали 🙂 Няма човек, който да не обича, е може и да се намира тук-там някой, но като цяло няма. Освен това няма да се намери и трениращ, който да не иска поне още един сантиметър отгоре на обиколката на ръката. Е, нека да ви предложа една изгаряща тренировка за бицепс.

" Огън в Бицепсите "

Упражнение 1: Скотово сгъване с щанга

Правете това упражнение прави. Оригиналната скотова пейка не е имала седалка! Използвайте прав лост, но ако имате проблем с китките, то EZ лоста е за предпочитане. Загрейте добре бицепсите и започваме.

  • Първа серия - сложете такава тежест, с която може да направите 20 повторения! Но, не спирайте когато ги стигнете, направете 25!
  • Втора серия - повишете малко тежеста, така че да може да направите 15 повторения....но и тук не спираме, а продължаваме докато не стигнем 20!
  • Трета серия - слагаме тежест, с която може да направим една перфектна десетка. Точно така 10 бавни и стриктни повторения.

Упражнение 2: Сгъване с дъмбели от седеж

Тук не е толкова важно дали ще редуваме ръцете или ще ги сгъваме едновременно, важното е движението на самата ръка. Т.е. началната позиция е с длани към бедрата, след което при издигането нагоре извиване навън, така че в най-горната точка дланите да гледат нагоре, а нивото на малкият пръст да е над това на палеца.

  • Серии - 3х15 - В това упражнение използваме една и съща тежест за 15 повторения във всяка една серия

Упражнение 3: Концентрирано сгъване с дъмбел

Това упражнение не е задължително! Но, ако все пак ви е останало някаква сила и енергия, а ръцете все още не са се схванали - давайте.

  • Серии - 2х15 - отново използваме една и съща тежест за двете серии и отново бавно и стриктно изпълнение.

Гарантирам, че ако правите почивки между сериите от по максимум минута ще изпитате едно ново усещане 🙂 Болка, която ще ви разтърси, а напомпването ще е велико!

Бицепсите

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В днешната статия ще видим един страхотен начин, как да тренираме цялото си тяло когато разполагаме само с чифт дъмбели. Нека... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Винаги сме твърдяли, че ефективната тренировка е малсимално простата тренировка. Такава съставена от малко на брой базови упражнения в, които да... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Чудите се как да тренирате ефективно, а нямате много време? Е, имам предложение за вас. По-долу ще видите една три дневна... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс