тренирай

Как се храни Биг Рами

2 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 05 май 22 от Александър Георгиев

Биг Рами е сред най-масивните културисти днес. Той успява да изкара на сцената физика от над 130 кг, с която печели редица титли, сред които и Мистър Олимпия. Логично изниква въпроса, как се храни този човек. Отговора е с много храна! Количество, което нормален човек ще яде 2-3 дена. Но, Биг Рами не е обикновен човек, няма как Мистър Олимпия да е 🙂 По-долу ще видите един от примерните хранителни режими на египетския културист.

Храната за един ден на Биг Рами

Хранене 1:

12 яйчени белтъка, 5 цели яйца, купа овесена каша

Хранене 2:

5 унции ориз, 8 унции пилешки гърди

Хранене 3:

Протеинов шейк

Хранене 4:

4 цели яйца, 5 унции картофи

Хранене 5:

8 унции пилешки гърди, 1 купа кафяв ориз, 1 купа зеленчуци

Хранене 6:

10 унции сьомга, 1/2 купа ориз

Хранене 7:

10 унции говежди стек, купа зелена салата

Хранене 8: (по средата на ноща)

Протеинов шейк, една лъжица фъстъчено масло

*1 унция = 28,35 гр

Биг Рами
Биг Рами

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Както повечето от вас знаят, че с тренировката ние създаваме стимула за разтеж на нашите мускули, но след това всичко се... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Щом сте тук в нашият сайт и четете тази статия, значи тренирате. Това предполага, че се интересувате и здравословно хранене, а... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Почти всеки трениращ във фитнес залата знае, кое е Джон Сина. Знае, че е сред най-известните кечисти в света, знае и... Прочети повече

2 коментара

  1. Да, интересно е как се храни един 150 кг културист с брутален ген, който целогодишно тренира на няколко препарата и приема няколко различни диуретика преди състезание.

    1. Да, статията е чисто информативна и от нея се вижда, че "нашият" спорт няма нищо общо с "техния". Това е и идеята да се види разликата и да не правим глупости, като копираме тренировки на този или онзи 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *