Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Тренировка за Хардгейнър - Брадли Стейнър

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 10 мар. 22 от Александър Георгиев

Термина " Хардгейнър " е термин, който трайно се е настанил във фитнес залите. Той е свързван с хора, които не получават нужният резултат с конвенциалните бодибилдинг програми. Проблема на повечето хора, е че просто тренират като културисти, а те не са. Програмите им не са съобразени с ежедневието им, ангажиментите които имат и въобще начина им на живот.

Брукс Кубик

Когато става дума за тренировки на един типичен хардгейнър, то името на Брадли Стейнър е сред най-големите капацитети, в компанията на Стюарт МакРобърт, Антъни Дитайло, Джон МакКалум и други. Той е един от най-уважаваните автори на книги, статии в специализираните списания и треньор през 70-те и 80-те години на миналия век. По-долу ще видим и едно негово предложение за тренировка.

Програма за "най-лошият" Хардгейнър:

Тренира се два или три пъти седмично, през един или два дни.

  1. Суинг с дъмбел или пудовка - 1х15
  2. Раменни преси - 2х10, първата серия е сравнително лесна, втората до отказ. На всеки две седмици се покачва тежеста с малко.
  3. Сгъване с щанга - 1х10
  4. Бенч-преси - 2х10, първата серия е сравнително лесна, втората до отказ. На всеки две седмици се покачва тежеста с малко.
  5. Гребане с щанга - 2х10, първата серия е сравнително лесна, втората до отказ. На всеки две седмици се покачва тежеста с малко.
  6. Клек с щанга - 1х18-20, малко почивка и още 1х10-12 повторения. Това трябва да е най-труднате серии, които някога сте правили.
  7. Пуловър с щанга - 2х20, използвайте малка тежест, целта е да разширите максимално гръдният кош и да вкарате още въздух в дробовете.
  8. Мъртва тяга с прави крака - 1х15
хардгейнър
Сподели с приятели

Подобни статии

Брукс Кубик разказва: Тренировъчната реалност е, че 90% от посещаващите нашата зала ходят на работа, за да изкарват пари за да живеят. Ти знаеш от... Прочети повече
Опитният „Динозавър” може да пробва следната програма за напреднали - груба, тежка и изискваща отдаденост -  това е което обичат „динозаврите”  Понеделник 1. Изхвърляне на... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще видим една статия от Кристофър Слоан, който ни предлага една интересна тренировка. Това е една проста програма, която наистина... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Масивни Ръце и Рамене

Научете, как бодибилдинг пионерите са развивали своите ръце и рамене, в обем и сила, при това в далечните времена на "предстероидната ера".

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Виж още