тренирай

Протеинов бар за всеки случай

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 29 ян. 22 от Александър Георгиев

За всеки, който работи или учи, по една или друга причина има напрегнато ежедневие, постоянно е в движение, неменуемо изпитва трудност с храненето през деня. Какво да правим?

Един протеинов бар в джоба е едно много добро решение

Всеки е наясно, че за да има оптимални резултати от тренировките си е добре да приема протеин и въглехидрати от качествени източници на всеки 3-4 часа. Да ясно е, но на практика как стават нещата?!

Нормален работен ден, обедна почивка, хапване на някоя пица на парче, дюнер или класиката баничка с боза. Корема е пълен, глада потушен, но….само толкова. Нищо от това, което знаем не се е случило в действителност. Винаги съм имал проблем с храненето през работните дни. Как да си набавя протеина, въглехидратите и калориите. Въпроси, които не трябва да се решават на парче, а генерално. 

най-добрите добавки

Добрия вариант е подготвянето на храната от предния ден и носене на работа или училище. Малко странно е за околните, но така нищо не остава на случайността. И така, днес имаме много възможности за реакция и протеиновите барове са една от тях. Има всякакви, предимно с протеиново съдържание, микс с въглехидрати, енергийни и т.н. Както се казва всеки му според вкуса и целта. Не е за подценяване и цената, качествен протеинов бар с поне 20 гр белтък може да намерите за средно 3 до 5 лв!

Какво може да си купи човек с тези пари? Пица? Сандвич? Каквото и да е, няма да е това, което ни трябва. Един протеинов бар с едно кисело мляко и сте на шест!

протеинов бар

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Няма човек, който да се занимава с фитнес и да не е чувал и виждал суроватъчен протеин. Всъщност това е най-масовият... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Както и преди сме си говорили и най-скъпия протеин или последен модел азотен бустер, няма да направи нищо, ако не му... Прочети повече
Какво е Гейнър? Гейнера е добавка в, която за разлика от „обикновените“ протеини има сериозно количество въглехидрати. Защо въглехидрати ли? Защото за да качите килограми... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *