витамин с

Протеинов бар за всеки случай

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 29 ян. 22 от Александър Георгиев

За всеки, който работи или учи, по една или друга причина има напрегнато ежедневие, постоянно е в движение, неменуемо изпитва трудност с храненето през деня. Какво да правим?

Един протеинов бар в джоба е едно много добро решение

Всеки е наясно, че за да има оптимални резултати от тренировките си е добре да приема протеин и въглехидрати от качествени източници на всеки 3-4 часа. Да ясно е, но на практика как стават нещата?!

Нормален работен ден, обедна почивка, хапване на някоя пица на парче, дюнер или класиката баничка с боза. Корема е пълен, глада потушен, но….само толкова. Нищо от това, което знаем не се е случило в действителност. Винаги съм имал проблем с храненето през работните дни. Как да си набавя протеина, въглехидратите и калориите. Въпроси, които не трябва да се решават на парче, а генерално. 

най-добрите добавки

Добрия вариант е подготвянето на храната от предния ден и носене на работа или училище. Малко странно е за околните, но така нищо не остава на случайността. И така, днес имаме много възможности за реакция и протеиновите барове са една от тях. Има всякакви, предимно с протеиново съдържание, микс с въглехидрати, енергийни и т.н. Както се казва всеки му според вкуса и целта. Не е за подценяване и цената, качествен протеинов бар с поне 20 гр белтък може да намерите за средно 3 до 5 лв!

Какво може да си купи човек с тези пари? Пица? Сандвич? Каквото и да е, няма да е това, което ни трябва. Един протеинов бар с едно кисело мляко и сте на шест!

протеинов бар

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще разгледаме царят на витамините - Витамин С. Този витамин е известен още като аскорбинова киселина и е есенциален за... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днешната статия е посветена на един от най-важните минерали - Цинк. Този минерал е от съществено значение за феновете на фитнеса... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Знаете ли че, минерала магнезий участва в множество биохимични процеси в човешкия организъм. Че, той е необходим за поддържане на нервната... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *