тренирай

Да посрещнеш Мистър Олимпия Дориан Йейтс - интервю с Янко Борисов от 3D GYM

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 16 дек. 21 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В началото на месец септември бодибилдинг легендата и 6 пъти Мистър Олимпия - Дориан Йейтс, посети България. Наред с планираните си ангажименти, великият Дориан, посети и нашите приятели от 3D GYM. Какво се случи ли? Нека да чуем разказ от първо лице 🙂

Да посрещнеш Мистър Олимпия

Александър Георгиев: Здравей Янко, я кажи сега какво каза Дориан Йейтс, когато стъпи в 3D GYM?

Янко Борисов: Здрасти Саше, здравейте и на всички читатели и фенове на най-добрият фитнес портал Trenirai.BG! Какво каза Дориан? Ами по-скоро не каза нищо особено отначало, защото остана без думи.

В смисъл шашнахме го цялостно от самото посрещане до влизането му. Ние се бяхме подготвили, имах доста лични и специално подготвени за това мотивационни материали, вдъхновени и посветени на него. Бях ги наредил и накичил около входа, за да ги види и да ми ги разпише. Затова още със влизането се загледа около себе си, видя и зачете постерите и тениските и сам ми каза вдъхновен „Уау, дай, дай ми маркер да ти ги разпиша!“

Изпревари ме! 🙂 Преди да го помоля аз да ми ги разпише. Остана доста приятно изненадан. След това влезна навътре, като на първия етаж от скромната ни заличка държа няколко легендарни машини. Някои от които той също е имал, много харесвал, ползвал и залагал на тях в Temple Gym. Емблематични BLOOD & GUTS машини и като ги видя направо все едно се върна в онези легендарни години, онези тренировки.

Мистър Олимпия

Хвана се и седна веднага на бицепс машината, “Nautilus First Generation Multi-Biceps” за да бъде максимално точен и коректен, като седна и почна да прави и викна на жена си, Гал, да дойде да види и да и покаже най-добрата бицепс машина правена някога. После видя и Пулоувър машината и още няколко, които държа до тях. Спомни си пак и си поговорихме за геният Артър Джоунс и неговият Наутилус, легендарните машини и така, след което вдъхновен и шашнат от всичко, както Юлий Русев би се изразил „настръхна“!

Сам накара жена си, Гал, да заснеме кратко видео на този специален кът горе в залата. По подобен начин се разви и понатам посещението му, слезнахме на долния етаж, където пак имаме няколко легендарни машини, които той е имал, ползвал и на които е залагал сериозно в Temple Gym. Отделно имам специално правени големи мотивационни банери, вдъхновени и посветени от него. Там пак си поговорихме и снимахме, като даже накара жена му, Гал, пак да го снима пред банерите, него лично сам, за спомен да си има, вдъхновен от цялата атмосфера. Абe, успяхме да го впечатлим на макс. Все пак залата в текущото ѝ състояние е вдъхновена от на него – легендарни машини, мотивационни банери и постери, хардкор атмосфера.

Като цяло мисля, че успяхме да го впечатлим на максимум, да го шашнем и да го накараме да настръхне, съдейки по реакциите му, по думите му, по признанието му, което ни накара да се чувстаме уникално, че сме направили и постигнали нещо специално, щом ДОРИАН лично ти го казва, дет се вика...Беше незабравимо, велико признание и събитие за нашата история.

Александър Георгиев: Кое го впечатли най-много?

Янко Борисов: Както описах горе мисля, че нямаше нещо най-най да го впечатли, цялостно беше шашнат и доста впечатлен. Но ако трябва да отбележа нещо конкретно, така спомняйки и съдейки по реакциите му, мисля че, това беше момента, в който видя легендарните машини „Бицепс Машината“ и „Пулоувъра“. Защото там даже накара Гал да го заснеме, говорейки и обяснявайки за тях, как това са истински машини, истинско оборудване, истинската работа (нали от английски превода не става толкова добре и внушително)

Там, аз даже имам и малки мотивационни банерчета и табелки закачени на машините, със съответните кадри от филма BLOOD & GUTS, които допринасят, мотивират и така визуализират цялостно нещата още повече, връщат легендарни спомени от този велик филм.

Мистър Олимпия

Александър Георгиев: Ти как се почуства в този момент?

Янко Борисов: Е, мисля, че каквото и да кажа, няма да мога изцяло да опиша напълно чувството. Чувство, което изпитваш, като сбъднеш своя мечта, голяма мечта. Велико! Почувствах, че съм постигнал всичко, стигнал съм върха! Да дойде лично Дориан, да види, да го впечатлиш, да го шашнеш с нещата, които си направил в негова чест, така да го кажа, той да ти стисне ръката и да те признае…еми, от това, за мен лично, по-велико, по-голямо признание и по-високо стъпало, няма!

Александър Георгиев: Наскоро изкара курса на Дориан, лично при него в Испания, какво те отведе там?

Янко Борисов: Да, така е! Това стана малко след, като той беше тук в България, като гост, около седмица след това. Какво ме отведе там? Брат ми ме отведе там : ) , на него и на баща ми, дължа и съм безкрайно благодарен за всичко това, това велико преживяване, те го организираха за мен, като подарък. Даже, ей така на майтап почна всичко, като брат ми се майтапеше с мен „Сега ще те запиша за курса на Дориан….ето записах те за курса на Дориан, готви се, стягай се, отиваш лично да тренираш с него, а аз му казвах да не се базика и да не се занимава : )

Прочети и 2-част: Какво е да тренираш с 6 пъти Мистър Олимпия?

Сподели с приятели
Джон Робърт Пийпълс

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Вероятно малцина са чували за Джон Робърт Пийпълс, но това, което той прави през 1949 година отеква в целият "железен свят".... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя един от първите екшън герои, а може би и първият в Холивуд. По-големите от вас, може би... Прочети повече
И така...лятото чука отново на вратата!Пак сме на финалната права и надявам се с нов пакет от мускули!  Успяхте ли да се "набраздите," защото имате... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.