Site icon Тренирай.БГ

Домашен Гейнър

гейнър

Transparent glass with fresh organic milk close to rustic jar with rolled oats isolated in side on white table

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя една рецепта за домашен гейнър, с който може да си набавим качествени калории от отлични източници на протеин и въглехидрати.

На всеки му е ясно, че ако иска да качи килограми трябва да вдигне калориите. До тук добре, но е важно тези калории да са качествени. В повечето гейнъри на пазара има прекалено малко протеин или по-точно около 20% , а що се отнася до въглехидратите голяма част от тях са захари. Е, това може да го променим собственоръчно и от магазина може да си набавим всичко необходимо. Нека да видим и днешното предложение.

Домашен гейнър

Необходими продукти:

Всичко това се изсипва във блендера с малко вода и се пасира. Никак не е лошо на вкус, а и ще ви достави страхотно съотношение на качествени протеини, въглехидрати и мазнини.

Да видим какво съдържа:

Какво имаме?

Имаме смес от екстра млечен и растителен ( от овесените ядки) протеин и чудесна комбинация от сложни и прости въгледидрати.

Един или два такива шейка и сте готови. Както не веднъж съм казвам на страниците в сайта, много по-лесно е да изпиеш нещо отколкото да го изядеш 🙂