витамин с

Протеинов десерт от Станимир Врачев

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 16 юни 21 от Станимир Врачев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Понеже следя сайта от както е основан. Като там обсъждаме и говорим както за тренировки така и за храненето за един обикновен трениращ, исках да дам едно мое предложение.

Моето предложение е за едно много добро, здравословно и пълноценно хранене, което всеки един от нас може да си приготви. Подходящо по всяко време на деня, както и вечер късно преди лягане! Може да бъде и тип здравословен десерт, междинно хранене, а защо не и за закуска.

Протеинов десерт:

  • 1 натурален скир 500 гр
  • 40-50 гр. смлени орехи
  • 4-5 ситно наразяни ягоди
  • 10- тина малини
  • 20-30 гр. замразени боровинки!

Това е! Простичко е, но ако се замислим имаме около 50 гр белтъчини от скирът, около 20-30 гр полезни мазнини от орехите и за вкус съм избрал по-горе изброените плодчета. Калориите от тях са нищожни, боровинките дори и на диета да сме пак може да се консумират! Като калорий на цялата купичка около 500-600 kcal. Не са малко, но винаги можем да коригираме грамажите и нещо важно, тези които са на ниски въглехидрати ако чистят мазнините, това е добър вариант.

Почти няма въглехидрати за това е доста удачен вариант и за последно хранене! Просто ми хареса, често си го правя и реших да го споделя! Забравих да вметна, че като цена не ни излиза скъпо и хора, които не могат да си позволят суроватъчен протеин винаги могат да си набавят белтъчините не само от месо и яйца!

Лично аз ползвам протеин на прах, но той е просто добавка и го ползвам в определени моменти когато има големи плюсове от него, като например сутрин със закуската или след тренировка!

протеинов десерт
Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! До всеки, който влезе в залата стига информацията да наблегне на протеина, но какво означава това. Защо протеинът е толкова важен... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Аминокиселини? Всеки знае, че те са съставната част на протеина, но в повечето случаи всичко приключва до тук. Нека да разгърнем... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Бананите са един от най-популярните и консумирани плодове в света, а от 30 години и у нас 🙂 Техният сладък вкус... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *