вторник , 22 юни 2021
Начало » Само за Хардгейнери » Push-Pull прогама за Хардгейнъри
Push-Pull прогама за Хардгейнъри

Push-Pull прогама за Хардгейнъри

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Изключително съм щастлив, че тренировките за Хардгейнъри все повече и повече се харесват. Това са тренировки за обикновен човек, който тренира в свободното си време. Който трябва да се съобразява с куп ангажименти. Който е с ограничен бюджет и въпреки това иска да има напредък в залата и да развива мускулите, които има. Или иначе казано това се отнася за повечето от нас обикновените трениращи.

Нека сега да видим и поредното предложение. То е базирано на системата Push-Pull или в една тренировка сме събрали всички бутащи упражнения, а в другата всички дърпащи. Така когато тренираме бутащите мускули, дърпащите няма да участват и обратното.

Тренировка А: PUSH

 1. Клек с щанга – 2х10 загр. серии + 3х6-8
 2. Ходещи напади с дъмбели – 2х20 крачки
 3. Повдигане от лег с дъмбели – 2х10 загр. серии + 3х6-8
 4. Раменни преси с дъмбели – 3х8-10
 5. Бутане от лег с тесен хват – 3х8-10
 6. Повдигане за прасци – 2х20

Тренирай Б: PULL

 1. Мъртва тяга – 2х10 загр. серии + 3х6-8
 2. Набиране – 3х6-8
 3. Гребане с дъмбел –2х8-10
 4. Сгъване с дъмбели от наклон – 3х8-10
 5. Коремни преси – 3х20

Тренира се два или три пъти седмично, като тренировките А и Б се редуват.

Опитай!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*