Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Джон Тристрам - Мистър Америка 1962

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 21 ян. 21 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Нека днес да обърнем внимание на един културист, за който не се говори много много, а това е напълно незаслужено.

Джон Тристрам е роден през 1935 година в Английската провинция Глостършир. Израстнал в планиска област, от малък кара колело. Това съчетание полага и основата на добре развитите крака, които Тристрам показва по-късно на сцената.

В късните си юношески години, Джон Тристрам става моряк в търговкият флот на нейно величество. Работата на кораб, го отвежда до много места, но щом стига до Ню Йорк решава да остане там.

В Ню Йорк, Тристрам открива тренировките с тежести и сериозно се отдава на това занимание. Тренира цялото си тяло три пъти седмично, което дава добри резултати за него и той никога не изневерява на този стил. Благодарение на високо протеиновото и ниско въглехидратно хранене Джон Тристрам изгражда едно наистина впечатляващо тяло, което му позволява да печели състезания.

По това време състезателите се делят на две категории, според ръста си - до 166 см и над 166 см. Върхът в неговата кариера е спечелването на Мистър Америка през 1962 година в "ниската" категория. На същото състезание "високата" категория е спечелена от бъдещия първи Мистър Олимпия - Лари Скот.

Джон Тристрам
Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Когато говорим за Златната ера, няма как да не споменем Франко Колумбо. Най-добрият приятел на Арнолд Шварценегер, отличен културист и може... Прочети повече
Бил Пърл е един от най-великите културисти в историята на бодибилдинга, в последствие уважаван треньор, автор на книги и ментор на много билдери като Крис... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Всеки един трениращ отдал се на желязната игра в началото е имал свой кумир, който да следва. Такъв за много билдери... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още