тренирай

Джон Тристрам - Мистър Америка 1962

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 21 ян. 21 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Нека днес да обърнем внимание на един културист, за който не се говори много много, а това е напълно незаслужено.

Джон Тристрам е роден през 1935 година в Английската провинция Глостършир. Израстнал в планиска област, от малък кара колело. Това съчетание полага и основата на добре развитите крака, които Тристрам показва по-късно на сцената.

В късните си юношески години, Джон Тристрам става моряк в търговкият флот на нейно величество. Работата на кораб, го отвежда до много места, но щом стига до Ню Йорк решава да остане там.

В Ню Йорк, Тристрам открива тренировките с тежести и сериозно се отдава на това занимание. Тренира цялото си тяло три пъти седмично, което дава добри резултати за него и той никога не изневерява на този стил. Благодарение на високо протеиновото и ниско въглехидратно хранене Джон Тристрам изгражда едно наистина впечатляващо тяло, което му позволява да печели състезания.

По това време състезателите се делят на две категории, според ръста си - до 166 см и над 166 см. Върхът в неговата кариера е спечелването на Мистър Америка през 1962 година в "ниската" категория. На същото състезание "високата" категория е спечелена от бъдещия първи Мистър Олимпия - Лари Скот.

Джон Тристрам
Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Нека днес ви разкажа за Серджо Олива. Това е един от най-митичните културисти в историята и трикратен Мистър Олимпия. Известен с... Прочети повече
Мистър Олимпия е най-гомемия бодибилдинг форум от 1965 година до сега. На този подиум се определя най-добрия от най-добрите в света. Короната на Мистър Олимпия... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Ето, че дойде реда и на тази тренировка от програмата на Арнолд Шварценегер. Както и при тренировката на Майк Менцер, това... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *