тренирай

Продуктивни тренировки от Антъни Дитайло (1970) - Първа част

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 08 ное. 20 от Александър Георгиев

Моята първа програма е една „Tренировка за сваляне”. Тя може да бъде използвана от всеки, който има наднормено тегло, малки тънки мускули – под дебел слой мазнини!

Когато започнах да тренирам, аз бях много дебел и отпуснат. Имах малка сила и слаби размери. Следвах тази програма приблизително 6 месеца и свалих 22 кг. излишна мазнина. Талията ми намаля с 25 см. – от 110 на 85 см. Аз също включих диета и я спазвах стриктно. Честно казано чуствах, че трябва да комбинирам двете - диета и упражнения, това е трика!

Програма №1 - TРЕНИРОВКА ЗА СВАЛЯНЕ /три пъти седмично/

1) Bдигане от лег: 5 х 10-15 повторения, използвайте средни тежести и се концентрирайте за бързи вдигания /важи за всички упражнение/.

2) Гребане: 5 х10-15 повторения.

3) Клек: 5 х 20-30 повторения.

4) Cгъване: 5 х 10-15 повторения.

5) Коремни преси: 3 серии с максимален брой повторения.

6) Повдигане на краката: 3 серии с максимален брой повторения.

Почивах около минута между сериите и истински се напомпвах. По това време не се концентрирах, колко тежко вдигам. Единствено ме интересуваше - колко мазнини ще изчистя. Естеството на диетата, която използвах през този период е следното:

Хранех се единствено с естествени храни - месо, яйца, риба, пилешко и сирена. По една чаша мляко на ден и една чаша сок от плодове.

Източник: www.ditillo2.blogspot.com

Превод: Явор Попов

Сподели с приятели
Джон Робърт Пийпълс

Подобни статии

Кристофър Слоан: - Снощи говорих с моя чичо Кърк, който живее в Тексас. Той е висок 170 см, по-висок от мен с 3 см и... Прочети повече
Термина " Хардгейнър " е термин, който трайно се е настанил във фитнес залите. Той е свързван с хора, които не получават нужният резултат с... Прочети повече
Брукс Кубик разказва: Тренировъчната реалност е, че 90% от посещаващите нашата зала ходят на работа, за да изкарват пари за да живеят. Ти знаеш от... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.