събота , 8 май 2021
Начало » Само за Хардгейнери » Продуктивни тренировки от Антъни Дитайло (1970) – Първа част
Продуктивни  тренировки от Антъни Дитайло (1970) – Първа част

Продуктивни тренировки от Антъни Дитайло (1970) – Първа част

Моята първа програма е една „Tренировка за сваляне”. Тя може да бъде използвана от всеки, който има наднормено тегло, малки тънки мускули – под дебел слой мазнини!

Когато започнах да тренирам, аз бях много дебел и отпуснат. Имах малка сила и слаби размери. Следвах тази програма приблизително 6 месеца и свалих 22 кг. излишна мазнина. Талията ми намаля с 25 см. – от 110 на 85 см. Аз също включих диета и я спазвах стриктно. Честно казано чуствах, че трябва да комбинирам двете – диета и упражнения, това е трика!

Програма №1 – TРЕНИРОВКА ЗА СВАЛЯНЕ /три пъти седмично/

1) Bдигане от лег: 5 х 10-15 повторения, използвайте средни тежести и се концентрирайте за бързи вдигания /важи за всички упражнение/.

2) Гребане: 5 х10-15 повторения.

3) Клек: 5 х 20-30 повторения.

4) Cгъване: 5 х 10-15 повторения.

5) Коремни преси: 3 серии с максимален брой повторения.

6) Повдигане на краката: 3 серии с максимален брой повторения.

Почивах около минута между сериите и истински се напомпвах. По това време не се концентрирах, колко тежко вдигам. Единствено ме интересуваше – колко мазнини ще изчистя. Естеството на диетата, която използвах през този период е следното:

Хранех се единствено с естествени храни – месо, яйца, риба, пилешко и сирена. По една чаша мляко на ден и една чаша сок от плодове.

Източник: www.ditillo2.blogspot.com

Превод: Явор Попов

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*

 

скрива се след