събота , 17 април 2021
Начало » Тренирай с мен » Тренирай с мен 3 – от Светльо Николов
Тренирай с мен 3 – от Светльо Николов

Тренирай с мен 3 – от Светльо Николов

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви покажа една програма съставена от сплит– крака, бутам и дърпам но с моя доработка. Обикновено се тренира три дни в седмицата.

Понеделник: Крака + асистиращи упражнения по 3 серии за бицепс и раменна преса.

Сряда: Гърди, рамо, трицепс + асистиращо упражнение – 3 серии набиране.

Петък: Гръб, бицепс + асистиращо упражнение – 3 серии флайс на пейка с дъмбели за гърди.

ВНИМАНИЕ!

Асистиращите упражнения са със средна тежест за 8– 10 повторения! Те служат само, за да се държи мускула в анаболно състояние и в тонус. Така в седмицата се получава, че стимулираме мискулите два пъти, а не един път, както е по програмата като цяло.

Разработих тази система като се получава по–честа стимулация на мускулите, без да са натоварва тялото като цяло. Това е нещо ново и досега всичко върви както трябва!

Поздрави и Успех!

Светльо Николов

 

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*