тренирай

Пет правила за Успех от Арнолд Шварценегер

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 15 авг. 20 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Ако може бодибилдинга да се олицетвори в един човек, то това ще е Арнолд Шварценегер. Велик културист и още по-велик и успешен човек. Нека сега да видим някои от неговите правила за успех!

Правило №1: ВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ

"Винаги съм вярвал, че съм уникален и че ще успея, независимо какво казваха хората около мен. Вярвах, че съм роден за велики неща и виждах себе си като победител, далеч преди да се случи в действителност." Така мислят победителите.

Правило №2: УЧИ СЕ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ

Повратен момент в бодибилдинг кариерата на Арнолд е загубата от Франк Зейн на Мистър Вселена 1968 година. Зейн е цели 20 кг по лек и Арнолд е шокиран, но тази загуба го кара да види слабите си страни и да обърне внимание на детайлите.

Правило №3: ИЗБЕРИ СИ ПРАВИЛНАТА СРЕДА

"В плодородна почва семенцето може да израстне в голям и мощен дъб". Средата е от изключителна важност. Ако искаш да успееш, трябва да се заобиколиш с успели хора. Хора, които да те стимулират да растеш и да се развиваш.

Правило №4: МИСЛИ НЕСТАНДАРТНО

В началото на кариерата си Арнолд има слабо развити прасци. Решава да промени това и отрязва крачолите на анцунга си така, че всички да виджат тази слабост. Това не е всичко. Започва да ги тренира два пъти повече от колкото останалите т.е. 6 пъти в седмицата. Нещо различно и нетипично, но резултата остава в историята.

Правило №5: СТОЙ ГЛАДЕН

Когато стъпва на върха в културизма Арнолд, поглежда към Холивуд, където отново стига върха. След това Терминатора става Губернатор на седмата икономика във света. Винаги предизвиквай себе си. Не се задоволявай с постигнатото до тук. Изкачвай нови върхове отново и отново.

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя един от първите екшън герои, а може би и първият в Холивуд. По-големите от вас, може би... Прочети повече
И така...лятото чука отново на вратата!Пак сме на финалната права и надявам се с нов пакет от мускули!  Успяхте ли да се "набраздите," защото имате... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Няма човек, който да се тренира с тежести и да не знае какво е Мистър Олимпия. Най-високият връх в състезателният бодибилдинг... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още