Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Пет правила за Успех от Арнолд Шварценегер

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 15 авг. 20 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Ако може бодибилдинга да се олицетвори в един човек, то това ще е Арнолд Шварценегер. Велик културист и още по-велик и успешен човек. Нека сега да видим някои от неговите правила за успех!

Правило №1: ВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ

"Винаги съм вярвал, че съм уникален и че ще успея, независимо какво казваха хората около мен. Вярвах, че съм роден за велики неща и виждах себе си като победител, далеч преди да се случи в действителност." Така мислят победителите.

Правило №2: УЧИ СЕ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ

Повратен момент в бодибилдинг кариерата на Арнолд е загубата от Франк Зейн на Мистър Вселена 1968 година. Зейн е цели 20 кг по лек и Арнолд е шокиран, но тази загуба го кара да види слабите си страни и да обърне внимание на детайлите.

Правило №3: ИЗБЕРИ СИ ПРАВИЛНАТА СРЕДА

"В плодородна почва семенцето може да израстне в голям и мощен дъб". Средата е от изключителна важност. Ако искаш да успееш, трябва да се заобиколиш с успели хора. Хора, които да те стимулират да растеш и да се развиваш.

Правило №4: МИСЛИ НЕСТАНДАРТНО

В началото на кариерата си Арнолд има слабо развити прасци. Решава да промени това и отрязва крачолите на анцунга си така, че всички да виджат тази слабост. Това не е всичко. Започва да ги тренира два пъти повече от колкото останалите т.е. 6 пъти в седмицата. Нещо различно и нетипично, но резултата остава в историята.

Правило №5: СТОЙ ГЛАДЕН

Когато стъпва на върха в културизма Арнолд, поглежда към Холивуд, където отново стига върха. След това Терминатора става Губернатор на седмата икономика във света. Винаги предизвиквай себе си. Не се задоволявай с постигнатото до тук. Изкачвай нови върхове отново и отново.

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Нека да започна тази моя история от средата на март тази година. Есента съпругата ми и синът ми изкараха гадният covid... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Искам днес да поговорим за търпението. Едно качество, което е сред топ 3 на успешните хора. Да, знам 21 век сме... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В началото сме на една чисто нова година и на едни 365 чисто нови дни. Как ще ги изпълним това зависи... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още
Айвън Дънбар