събота , 15 август 2020
Начало » Тренировки » Тренирай навън – 3 част
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Тренирай навън – 3 част

Тренирай навън – 3 част

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Ако обичате да тренирате навън, искате да разнообразите фитнеса или просто да опитате нещо ново, ето и днешното предложение.

Тренировките на „лостовете“ може да са много ефективни стига разбира се да знаем какво правим. Със затопляне на времето, откритите фитнес площадки започнаха да се пълнят с трениращи и няма нищо по хубаво от това. По подразбиране там тренираме със собственото си тегло и днещната програма ще е точно такава. Да започваме!

Първи Цикъл:

  1. Набиране пред гърди – 4х макс
  2. Кофички – 4х макс
  3. Клек + Скок – 4х 30 секунди

Втори Цикъл:

  1. Набиране тесен подхват – 2х макс
  2. Лицеви опори с тясно разположени ръце – 2х макс
  3. Спринт – 2х 60 секунди

Имаме два кръга от по три упражнения. Първия цикъл е от стандартно набиране пред гърди, стандартни кофички и клек плюс скок. За клека сме говорили, но да припомним – клякаме и от долно положение скачаме прави нагоре. Правим по една серия от всяко упражнение една след друга. Почиваме 3-4 минути и минаваме на втората серия, след още 3-4 минути почивка сме на третата серия и така до четвъртата. Общо четири кръга.

След като направим първия цикъл, почиваме 3-4 минути и минаваме на втория. От него прави по две серии от всяко упражнения в два кръга. Приключихме! Ако тренирате стегнато 30-40 минути ще са ви достатъчно за тази тренировка. Опитайте да я правите три пъти седмично през ден за няколко седмици и ще останете доволни 🙂

 

Може да видите още тренировки ТУК:

Тренирай на вън 1 част

Тренирай на вън 2 част

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Един коментар

  1. Страхотна статия!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*