неделя , 9 август 2020
Начало » Домашни тренировки » Топ 5 на Най-добрите упражнения за Бедра без тежест
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Топ 5 на Най-добрите упражнения за Бедра без тежест

Топ 5 на Най-добрите упражнения за Бедра без тежест

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Можем ли да натоварим бедрата зверски без тежсти?! Разбира се! Може да не е като краля на упражненията КЛЕК с щанга, но определено има начин и по-долу ще видим няколко варианта.

Клек + Скок – Уникално упражнение, което дълго време подценявах и не му обръщах внимание. Но след няколко серии се убедих, че не е шега работа. Тънкият момент е тук да не броим повторенията, а да засичаме време. Повярвайте клек със скок нагоре не прекъснато за поне 30 секунди и ще усетите зверско парене в квадрицепсите. А, още няколко серии?!

Клек с един клек – Трудно упражнение, за което си трябва сериозен баланс. Ако ви е трудно, може да опитате със стол. Т.е. клякате на един крак докато седнете на стола – 10-15 повторения на крак е достатъчно да ви изкара от зоната на комфорт.

Български клек – Супер упражнение, което може да правим навсякъде. Перфектно натоварване и ако правите повторения в диапазон 15-20 за крак ще усетите за какво става въпрос.

Сиси клек – Едно упражнение от старата школа. Идеално за натоварване на квадрицепсите, а ние в Тренирай.БГ даже имаме цяла статия за НЕГО!

Напади – Класика, няма добра програма за крака, без това упражнение. А, най-хубавото е, че може да го правим навсякъде и без тежест. По 15-20 повторения за крак е повече от достатъчно. Ако искате да е и по-сложно, може да опитате ходещи напади.

Това е нашия Топ 5 приятели! Изберете си 2 или 3 упражнения, направете по 3-4 серии с минимална почивка между тях и залата няма да ви липсва!

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*