вторник , 26 май 2020
На Вашето Внимание:
Начало » Домашни тренировки » Тренирай у Дома – 2
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Тренирай у Дома – 2

Тренирай у Дома – 2

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Винаги настъпват времена, когато по една или друга причина се налага да прекъснете посещението във Фитнеса.

Да не е приятно, имаш чуството че ще загубиш всичко. Мускулите ще „спаднат“, силата ще отиде по дяволите и какво ли още не. Всъщност, загубите не са чак толкова чувствителни, а и може да извечем максимална полза от това.

Циклично трениране! Навярно сте чували този термин, но прилагате ли го на практика? Приемете, че времето в което не може да посещавате фитнеса, ще е част от силовият ви цикъл. Не може постоянно да вдигате на макс! Умните хора редуват тежки тренировки, с период на умерени такива и леки или пък пълна почивка. Това помага на тялото да се възстанови по-добре, ставите на поработят в по-лег режим. А, когато отново дойде време за големите щанги, с нова енергия ще минем на по-горното ниво.

Тренирай у дома

Всеки може да си направи една перфектна тренировка в къщи. За целта на днешната ще ние необходимо само лост за врата и 20-30 минути време! Ето и програмата:

  1. Набиране 5 повторения
  2. Лицеви опори10 повторения
  3. Клек с ръце зад врата20 повторения

Трите упражнения се правят едно след друго без почивка. Почиваме 3-4 минути и правим следващия „кръг“, почиваме още 3-4 минути правим последен трети кръг.

След почивка от 5-6 минути минаваме на следващата група упражнения:

  1. Планк60 секунди
  2. Катерач45 секунди
  3. Коремни преси20 повторения

Упражненията се правят отново без почивка помежду им. След 2-3 минути почивка правим втори кръг, след още 2-3 минути почивка трети последен кръг.

Това е, натоварвате цялото тяло по начин различен от този в залата. Това ще ви даде разнообразие и нов стимул, за периода в който отново ще сте в залата!

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*