сряда , 1 април 2020
Начало » Тренирай с мен » Който иска намира начин – Една Тренировка от Ангел Генов
Който иска намира начин – Една Тренировка от Ангел Генов

Който иска намира начин – Една Тренировка от Ангел Генов

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Казвам се Ангел Генов на 54 години от гр. Пловдив. Поканихте ме да пиша малко за това как продължавам да тренирам под тази обсада от вируса. Направих тренировките един вид триразови!

Сутрин рано в 6 започвам с качване и слизане по стълби. Всъщност съвета ми към всички е да спрат да ползват асансьор, тясно помещение инкубатор за вируси. И така 10 пъти до 8 мият етаж и обратно за допълнително натоварване ползвам раница с 10 литрова туба с вода вътре. Освен като кардио дава и страхотно натоварване на краката всички групи включително и глутеуси.

В 10 часа след втората закуска излизам на площадката за стриит фитнес. Правя 4 упражнения в 5 суперсерии. Или набиране на лост с широк хват 10 повторения, сухи кофички 25 повторения. След това набиране с тесен подхват 10 повторения и кофички с мах.

Две минути почивка и отново – 5 такива сета! Около 35 – 40 минути отнема. Следобед работа между три стола. Всъщност това го заимстван от един готин пич с когото се запознахме в сайта. Здравей Мирчо, надявам се не се сърдиш за плагиатството.

И така два стола отпред на разстояние един от друг трети отзад като равнобедрен триъгълник. Лицеви опори, пуска се много бавно за 4 секунди до пълно разстягане на гърдите, задържаме за две секунди и нагоре пак 4 секунди. Горенето в гърдите е невероятно.

Второ упражнение един стол с една туба 6 литра с вода и разтваряне с една ръка в страни. Страхотно натоварване, който не вярва да опита. Сгъване с туба с вода от наклон или тъй нареченото Арнолд сгъване. Отново между два стола но обратно за лицева упора. Или разгъване за трицепс.

Коремни преси с крака на стола в суперсерия с повдигане на краката седнал за долна част. Три суперсета от това и край. Отново около 30 минути. Аз не обичам тренировки с голям обем но сега с работа със собственото тегло това е необходимо. Повече бройки повече серий, важно е да не спираме да не се предаваме. Зная, че този начин на трениране ще загубя малко мускулна маса но обещавам да стана много по-релефен!

Ангел Генов

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Един коментар

  1. даниел

    Поздрави г-н Генов,за перфектната форма !
    може ли да споделите един хранителен режим за качване на мускулна маса ,ваша диета
    Благодаря

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*