вторник , 26 май 2020
На Вашето Внимание:
Начало » Домашни тренировки » Как да тренираме КРАКА в къщи
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Как да тренираме КРАКА в къщи

Как да тренираме КРАКА в къщи

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес искам да ви предложа една изпитана тренировка  за крака в домашни условия. Въпреки, че краката се нуждаят от здраво натоварване в залата, то определено може да ги „подпалим“ и с подррчни материали или дори само със собственото си тегло.

Упражнение №1: Редуващи се напади. Слагаме ръцете на кръста и правим последователно напади напред като редуваме краката. Едно повторение с единия крака, едно с другия и т.н. Тъй като нямаме допълнителна тежест ще трябва да увеличим повторенията, 15-20 до 30 поторения за крака, е нещо което ще изпоти и най-коравите. Това упражнение го правим в суперсерия с второто!

Упражнение №2: Клек. Веднага след серията напади правим серия клекове с ръце зад главата. Колко повторения ли?! Тук няма да броим ще клякаме докато болката стане нетърпима 🙂 Две или три такива суперсерии НАПАДИ + КЛЕКОВЕ ще са напълно достатъчни за да почнат да треперят краката.

Упражнение №3: „Добро упро“. Това упражнение е идеално за задната част на бедрата и кръста. Взимате една точилка или тръбата от прахосмукачката, слагате зад врата и започвате да се навеждате напред с идеално прави крака. Ако го правите правилно ще трябва да усетите разтягането на задните бедра. Тук три серии с 20-30 повторения са напълно достатъчни.

Упражнение №4: Повдигане за прасци на един крак. За целта ще ни трябва някаква подложка или по-дебела книга върху която да стъпим с предната част на стъпалото. Хващаме за за нещо, например стол за опора и започваме бавно повдигане и бавно пускане. Не броим повторения, караме докато почне на боли и продължаваме още малко. Две или три такива болезнени серии и прасците ще гръмнат 🙂

Програмата би изглеждала така:

  1. Напади – 2-3х15-20 в суперсерия с:
  2. Клек – 2-3х макс
  3. Добро утро – 3х20-30
  4. Прасци – 2х макс

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*