Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Как да тренираме ГЪРДИ в Къщи

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 29 мар. 20 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Продължаваме със серията за Домашни тренировки и днес ще видим как да тренираме гърди в къщи! Нямате оборудване?! Няма проблем, не ви трябва! Трябва само малко пространство и два здрави стола. Виждате ли Арнолд по-горе 🙂

Е, време е за кофички!

Кофичките са сред най-базовите упражнения, те дори са предхождали бенч-пресите в миналото. Точно така, старите билдери преди 70-80 години  са предпочитали да правят кофички, от колкото да вдигат щанга от лег. Всъщност кофичките са били и първото известно упражнение за гърди.

Но, не само гърдите са потърпевши! Кофичките чудесно натоварват, трицепсите, раменете и дори части от гърба. Не случайно казват, че кофичките са това за горната част на тялото, което е клека за долната!

Да видим и домашната тренировка!

  1. Кофички на столове - 3х8-12 в суперсерия с:
  2. Лицеви опори - 3х макс

Само две упражнения, но повярвайте това е достатъчно! Нагласете столовете така, че да сте стабилни когато правите упражнението. След всяка серия кофички веднага падаме на земята и правим колкото може лицеви опори. Почиваме 2-3 минути и отиваме на втората суперсерия. След 2-3 минути нова почивка, приключваме с последната суперсерия!

Това е!

Ще ви отнеме около 15 минути. Две или три такива тренировки в седмицата ще са напълно достатъчно да подържате формата си и дори да я подобрите! Опитай ще ти хареса 🙂

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В борбата с излишните килограми сме склонни да правим какво ли не. Ограничаваме храната, тренираме правим кардио и прочие. Днес обаче... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя една тренировка, за която ще са ви необходими само два дъмбела, а ако са раязглобяеми още по-добре.... Прочети повече
Ластиците за тренировки, не могат да заменят силовата тренировка с тежести, но могат да я разнообразят и подобрят! "Изолацията" и затварянето на фитнес залите покрай... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Масивни Ръце и Рамене

Научете, как бодибилдинг пионерите са развивали своите ръце и рамене, в обем и сила, при това в далечните времена на "предстероидната ера".

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Виж още