петък , 10 юли 2020
Начало » Само за Хардгейнери » Мускулна маса за Хардгейнъри – 2
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Мускулна маса за Хардгейнъри – 2

Мускулна маса за Хардгейнъри – 2

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Радвам се, че поредицата за Хардгейнъри предизивка голям интерес и много от вас припознаха този начин на трениране като свой. Няма как да е иначе, просто така тренират обикновените трениращи. Хората, които тренират във фитнесите в 99,9% от случаите не са културисти. Тогава защо същия процент тренират като културисти 🙂

Но да си дойдем на думата. Днес ще ви представя една супер тренировка за Хардгейнъри. Не е лека, въпреки че на някой може да му се стори така. Но, първо опитай преди да съдиш 🙂

Тренировка №1

  1. Бенч-преса – 5х12,10,8,6,10
  2. Набиране – 4х макс
  3. Клек с щанга – 4х15,12,10,10 в суперсерия с:
  4. Пуловър с щанга – 4х10-15
  5. Прасци с дъмбел – 4х15,12,10,10

Почивка 2 или 3 дни!

Тренировка №2

  1. Мъртва тяга с Трап бар – 5х12,10,8,6,4
  2. Обръщане щанга пред гърди + преса над глава – 4х10,8,6,6
  3. Кофички – 3х макс
  4. Сгъване с щанга – 4х12,10,8,8
  5. Повдигане краката от вис – 3х макс

Почивка 2 или 3 дни!

Тренировката никак не е лека, проста е но със сигурност не е лека! Имаме тежки базови упражнения, с които удряме цялото тяло два пъти седмично и повярвайте имате нужда от всеки един почивен ден.

Целта в залата трябва да е само една единствена – минимум 1 повторение повече от предишната тренировка. Така и само така ще вървите напред. Ако изграждате прогресивно силата си тренировка след тренировка и всичко това е обезпечено с достатъчно протеин и калориен излишък, то няма как да не качите килограми и да не увеличите мускулите си!

BRAWN Библия на Хардгейнъра! ВСИЧКО!!! За правилните тренировки, за точните упражнения, за методите на качване, за правилното хранене и най-важното… ТОВА Е СЪОБРАЗЕНО С НАС, ОБИКНОВЕНИТЕ ТРЕНИРАЩИ!!!

Научи Повече!

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*