петък , 10 юли 2020
Начало » Само за Хардгейнери » Съкратена „Бутам-Дърпам“ тренировка
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Съкратена „Бутам-Дърпам“ тренировка

Съкратена „Бутам-Дърпам“ тренировка

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще добавим към колекцията ни от съкратени тренировки, още една. Както не веднъж е ставало дума, съкратените тренировки може би са единственото решение за голям брой трениращи. Те са за тези, който въпреки, че се хранят и почиват правилно все още нямат напредъка, който искат.

Обикновено това са хора с натоварено ежедневие, обикновена генетика и разбира се тренират в свободното си време. Въпреки това практиката доказва, че съкратените тренировки са тези, които вършат работа в подобни случай.

Днешната програма е базирана върху още една класика „Бутам-Дърпам“. В едната тренировка сме събрали бутащите упражнения, а в другата дърпащите. Така всички мускулни групи имат еднакво време за възстановяване, което е добра предпоставка за растеж.

Тъй като програмата е съкратена, подбираме тези упражнения, които въвличат няколко мускулни групи. Така вадим тежката артилерия необходима за целта!

Тренировка А: Понеделник

  1. Пълен клек – 3х5-7 + 2х10-15
  2. Раменни преси с щанга прав – 3х5-7 + 2х10-15
  3. Кофички – 3х10-15

Тренировка Б: Петък

  1. Мъртва тяга – 3х5-7 + 2х10-15
  2. Набиране в подхват до брадичката – 3х10-15

Пояснения:

  • Упражненията Клек, Раменни преси и Мъртва тяга се правят по следния начин: Първите 3 серии са тежки с за 5 до 7 повторения, след което следват 2 по-леки серии с 10 до 15 повторения, което максимално ще напомпи тренираните мускули.
  • Кофичките и Набиранията се правят до отказ във всяка серия. Когато стигнем 15 повторения за всяка една серия, се слага колана и закачаме допълнително тежест.

BRAWN Библия на Хардгейнъра! ВСИЧКО!!! За правилните тренировки, за точните упражнения, за методите на качване, за правилното хранене и най-важното… ТОВА Е СЪОБРАЗЕНО С НАС, ОБИКНОВЕНИТЕ ТРЕНИРАЩИ!!!

Научи Повече!

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*