сряда , 22 януари 2020
Начало » Само за Хардгейнери » Тренирай цялото тяло ДВА пъти седмично
Тренирай цялото тяло ДВА пъти седмично

Тренирай цялото тяло ДВА пъти седмично

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Знам, че този начин не е чак толкова популярен, но повярвайте работи и има смисъл човек да експериментира. Ако дълго време сте в застой то няма какво да губите! Така или иначе нямате резултат, така че най-много да се изненадате приятно от прогреса, който ще ви даде този тип трениране.

Всичко останало, като храна, почивка и отношение си остава същото. Даже нещо повече, ентусиазмът и фокуса ще са на доста по-високо ниво. Друго си е да нямаш търпение да дойде следващата тренировка!

Тренировка А: Понеделник

  1. Бенч-преси – 4х12,10,8,6
  2. Клек с щанга – 4х15,12,10,8
  3. Набиране – 3 х макс
  4. Вертолет – 3х12,10,8
  5. Сгъване с щанга – 3х12,10,8

Тренировка Б: Четвъртък

  1. Военни преси – 4х12,10,8,6
  2. Мъртва тяга – 4х10,8,6,4
  3. Кофички – 3 х макс
  4. Гребане с дъмбел – 3х12,10,8
  5. Повдигане за праци на машина – 3х15,12,10

Цялата програма се крепи на 4-те най-големи и силови упражнения като Бенч-преси, Клек, Военни преси и Мъртва тяга. Към тях добавяме още няколко базови упражнения и ето имаме тренировка, която покрива цялото тяло два пъти седмично по различен начин.

Целия фокус пада върху първите две упражнения от всяка тренировка. Те са водещите и трябва да вложим всико в тях. Станем ли по-силни в тази базова четворка, няма как да не отбележим прогрес!

Успеете ли в тази задача, ще останете доволни!

BEVERLY Nutrition CREA Extreme Tank

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*

 

...