понеделник , 10 август 2020
Начало » Само за Хардгейнери » Тренирай цялото тяло ДВА пъти седмично
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Тренирай цялото тяло ДВА пъти седмично

Тренирай цялото тяло ДВА пъти седмично

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Знам, че този начин не е чак толкова популярен, но повярвайте работи и има смисъл човек да експериментира. Ако дълго време сте в застой то няма какво да губите! Така или иначе нямате резултат, така че най-много да се изненадате приятно от прогреса, който ще ви даде този тип трениране.

Всичко останало, като храна, почивка и отношение си остава същото. Даже нещо повече, ентусиазмът и фокуса ще са на доста по-високо ниво. Друго си е да нямаш търпение да дойде следващата тренировка!

Тренировка А: Понеделник

  1. Бенч-преси – 4х12,10,8,6
  2. Клек с щанга – 4х15,12,10,8
  3. Набиране – 3 х макс
  4. Вертолет – 3х12,10,8
  5. Сгъване с щанга – 3х12,10,8

Тренировка Б: Четвъртък

  1. Военни преси – 4х12,10,8,6
  2. Мъртва тяга – 4х10,8,6,4
  3. Кофички – 3 х макс
  4. Гребане с дъмбел – 3х12,10,8
  5. Повдигане за праци на машина – 3х15,12,10

Цялата програма се крепи на 4-те най-големи и силови упражнения като Бенч-преси, Клек, Военни преси и Мъртва тяга. Към тях добавяме още няколко базови упражнения и ето имаме тренировка, която покрива цялото тяло два пъти седмично по различен начин.

Целия фокус пада върху първите две упражнения от всяка тренировка. Те са водещите и трябва да вложим всико в тях. Станем ли по-силни в тази базова четворка, няма как да не отбележим прогрес!

Успеете ли в тази задача, ще останете доволни!

BRAWN Библия на Хардгейнъра! ВСИЧКО!!! За правилните тренировки, за точните упражнения, за методите на качване, за правилното хранене и най-важното… ТОВА Е СЪОБРАЗЕНО С НАС, ОБИКНОВЕНИТЕ ТРЕНИРАЩИ!!!

Научи Повече!

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*