тренирай

Пол Дилет - Канадският Великан

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 09 ное. 19 от Александър Георгиев

Пол Дилет е роден в Монреал, Канада на 12 април 1965 година. От най-ранна възраст се занимава със спорт, като най-любимият е футбола. Всъщност говорим за Американски футбол. Дори нещо повече Дилет се развива, като един от най-добрите играчи в Канадската Футболна Лига.

Силовите тренировки, които съпътстват фудболните, запалват искрата в Пол Дилет. Толкова му харесва тренирането с тежести и помпането на мускулите, че през 1991 година спира с футбола и се отдава изцяло на културизма. Висок 185 см и с тегло около 130 до 140 кг, има доста добра основа. През същата тази 1991 година Дилет се явява на първото си състезание - Северно Американският Шампионат. И...изумява всички, класирайки се 2-ри в тежка категория!

Това е достатъчно Пол да разбере, че е на прав път. През 1992-ра само една година по-късно Дилет се връща и титлата в Северно Американският Шампионат е негова. Това не е всичко! Победата му носи и професионалната карта, която го вкарва в голямата игра, само след 2 състезания!

След идването на Дориан Йейтс, 90-те години на 20-ти век се превръщат в парад на динозаври, мускулната маса е на почит и големите момчета печелят титлите. Дилет е сред елита цели 3 пъти е във финалната 6-ца на Мистър Олимпия, като най-доброто класиране е 4-то място през 1994 година!

Върха в кариерата на Пол Дилет е спечелването на Ноща на Шампионите през 1999 година! Там той побеждава културисти като Декстър Джаксън, Маркус Рул, Милош Сарчев и други от топ атлетите по-това време.

Тренировъчния сплит на Пол Дилет:

Ден 1: сутрин - Рамена

Ден 2: сутрин - Бедра, вечер - Задни Бедра

Ден 3: сутрин - Гърди, вечер - Ръце

Ден 4: сутрин - Гръб

Пол Дилет - Ноща на Шампионите 1999

Сподели с приятели
Джон Робърт Пийпълс

Подобни статии

Маркус Рул е немски професионален културист от края на 90-те години на миналия век и началото на този. В своя пик може да се похвали... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя легендарният Албърт Бекълс, човека известен със своето дълголетие в бодибилдинга и разбира се уникалните си бицепси. Роден... Прочети повече
Виктор Ричардс е сред звездните билдери на 90-те години. Макар без особенни постижения на състезателната сцена, Ричардс се превръща в синоним на чудовищната мускулна маса.... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.