неделя , 20 септември 2020
Начало » Тренировъчни принципи » Пет съвета за изграждане на Мускули от Арнолд Шварценегер
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Пет съвета за изграждане на Мускули от Арнолд Шварценегер

Пет съвета за изграждане на Мускули от Арнолд Шварценегер

Колкото и години да минават, колкото и нови шампиони излизат, един винаги остава на върха! Арнолд Шварценегер е вдъхновил поколения билдери и обикновени хора да изградят тялото си. А и винаги когато Арнолд говори е добре да слушаме!

Съвет №1: Снимайте се

Започвайте и завършвайте всяка нова програма като се снимате. Правете си снимки отпред, отзад и от страни. Само така ще имате реална представа какво сте постигнали през този период. Сравнявайте снимките и правете промените спрямо тях.

Съвет №2: Тренирайте базово

Докато не качите поне 15 кг мускулна маса, не се отклонявайте от базовите упражнения. Клек, тяга, лег, военни преси и още няколко са упражненията, които трябва да правите. Има време за концентрирано сгъване или кик бек.

Съвет №3: Вкарайте кръвта в мускула

Напомпването е нещо, което трябва да търсите. Правете стрикно упражненията и се старайте да напълните тренирания мускул с кръв. Кръвта е тази която ще донесе протеина до мускулите!

Съвет №4: Не правете единични повторения

Бодибилдинга не е вдигане на тежки щанги за по 1-2 повторения. Бодибилдинга е серии с по 8-12 повторения. Това не са леки повторения, това трябва да бъдат най-тежките повторения които сте правили.

Съвет №5: Почивайте

Вземете си ден или два пълна почивка, не тренирайте, не мислете за тренировки, просто почивайте. Откъснете се от всичко свързано с бодибилдинга и разтоварете съзнанието си. След тази почивка вие ще сте заредени за нова порция желязо.

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*

 

скрива се след