неделя , 20 септември 2020
Начало » Само за Хардгейнери » Тренировка за Хардгейнъри 2 част – от Антъни Дитайло
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Тренировка за Хардгейнъри 2 част –  от Антъни Дитайло

Тренировка за Хардгейнъри 2 част – от Антъни Дитайло

Антъни Дитайло нашумява със своите статии в оригиналното списание IRON MAN, които пише близо 20 години / от 1968 до 1985 /. Той пропагандира тежките тренировки, които се състоят от малко на брой базови упражнения, а самите тренировки не се изпълняват често!

Относно храненето съветва приемането на малко повече мазнини от обикновено, като изтъква, че това в комбинация с тежките базови упражнения и по-големите почивки между тренировките е благоприятно за естественото повишаване на производството на тестостерон.

Понеделник:

Клек – 1 серия от 10  повторения за загряване, след това 8-10 серии по  3 повторения  използвайки максималната  възможна тежест.

Bдигане от лег – 2 серии по 10 повторения за загряване, после 3 серии по 5 повторения с най-голямата тежест, която можеш да вдигаш.

Гребане от наклон – 2 х 10 за загряване и 3 х 5 използвайки максимална тежест.

Четвъртък:

Мъртва тяга – 1 серия от 10  повторения за загряване, след това 8-10 серии по  3 повторения  използвайки максимална  възможна тежест

Bдигане от лег – 2 серии по 10 повторения за загряване, после 3 серии по 5 повторения с най-голямата тежест, която можеш да вдигаш.

Гребане от наклон – 2 х 10 за загряване и 3 х 5 използвайки максимална тежест.

Tози тип програма ще ви даде възможност да се концентрирате в едно упражнение на тренировката за сила, а  другите две за прибавяне на мускулна маса. Трябва да сте сигурни обаче, че ядете достатъчно протеинови храни и поемате предостатъчно калории, за да нараствате!

 

превод: Явор Попов
източник: ditillo2.blogspot.com

BRAWN Библия на Хардгейнъра! ВСИЧКО!!! За правилните тренировки, за точните упражнения, за методите на качване, за правилното хранене и най-важното… ТОВА Е СЪОБРАЗЕНО С НАС, ОБИКНОВЕНИТЕ ТРЕНИРАЩИ!!!

Научи Повече!

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*

 

скрива се след