четвъртък , 14 ноември 2019
Начало » Само за Хардгейнери » Мускулна маса за Хардгейнъри
Мускулна маса за Хардгейнъри

Мускулна маса за Хардгейнъри

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Идва края на лятото, плажовете са зад гърба ни и в главата ни почва да се върти мисълта за качване на килограми. Обикновено трениращите се стремим да повишим мускулната си маса в периода септември-март, а след това работим да покажем пресата 🙂

Нека сега да видим и днешното предложение в стил Хардгейнер!

Тренировка А: / Понеделник/

  1. Клек – 5х12,10,8,6,6
  2. Бенч-преси – 4х10,8,6,6
  3. Гребане с щанга – 4х10,8,6,6
  4. Военни преси – 4х10,8,6,6
  5. Сгъване с щанга – 3х10,8,8

Тренировка Б: /Четвъртък/

  1. Мъртва тяга с Трап-бар – 5х12,10,8,6,6
  2. Полу-лег с щанга – 4х10,8,6,6
  3. Набиране – 4х макс
  4. Вертолет – 4х10,8,6,6
  5. Повдигане за прасци – 3х15-20

Тренира се само 2 пъти седмично. И, повярвайте не е малко! Всяка тренировка започва с едно тежко и ангажиращо цялото тяло упражнение. Изпълнявайки правилно и точна форма клека и мъртвата тяга са двете най-добри упражнения що се отнася до качване на сила и мускулна маса по цялото тяло.

След тях имаме още няколко упражнения, които покриват всички основни мускулни групи. Тренирайки само два пъти седмично с група базови упражнения в тренировка, вие ще дадете стимула за растеж, а почивката и доброто хранене ще се погрижи за останалото!

Отделете няколко месеца за този тип тренировка, спете достатъчно, хранете се с адекватно количество протеин и калории, и ще останете впечатлени! Определено си струва да се опита, особено ако скоро не сте се радвали на прогрес!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*