неделя , 9 август 2020
Начало » Само за Хардгейнери » Мускулна маса за Хардгейнъри
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Мускулна маса за Хардгейнъри

Мускулна маса за Хардгейнъри

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Идва края на лятото, плажовете са зад гърба ни и в главата ни почва да се върти мисълта за качване на килограми. Обикновено трениращите се стремим да повишим мускулната си маса в периода септември-март, а след това работим да покажем пресата 🙂

Нека сега да видим и днешното предложение в стил Хардгейнер!

Тренировка А: / Понеделник/

  1. Клек – 5х12,10,8,6,6
  2. Бенч-преси – 4х10,8,6,6
  3. Гребане с щанга – 4х10,8,6,6
  4. Военни преси – 4х10,8,6,6
  5. Сгъване с щанга – 3х10,8,8

Тренировка Б: /Четвъртък/

  1. Мъртва тяга с Трап-бар – 5х12,10,8,6,6
  2. Полу-лег с щанга – 4х10,8,6,6
  3. Набиране – 4х макс
  4. Вертолет – 4х10,8,6,6
  5. Повдигане за прасци – 3х15-20

Тренира се само 2 пъти седмично. И, повярвайте не е малко! Всяка тренировка започва с едно тежко и ангажиращо цялото тяло упражнение. Изпълнявайки правилно и точна форма клека и мъртвата тяга са двете най-добри упражнения що се отнася до качване на сила и мускулна маса по цялото тяло.

След тях имаме още няколко упражнения, които покриват всички основни мускулни групи. Тренирайки само два пъти седмично с група базови упражнения в тренировка, вие ще дадете стимула за растеж, а почивката и доброто хранене ще се погрижи за останалото!

Отделете няколко месеца за този тип тренировка, спете достатъчно, хранете се с адекватно количество протеин и калории, и ще останете впечатлени! Определено си струва да се опита, особено ако скоро не сте се радвали на прогрес!

BRAWN Библия на Хардгейнъра! ВСИЧКО!!! За правилните тренировки, за точните упражнения, за методите на качване, за правилното хранене и най-важното… ТОВА Е СЪОБРАЗЕНО С НАС, ОБИКНОВЕНИТЕ ТРЕНИРАЩИ!!!

Научи Повече!

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*