сряда , 27 януари 2021
Начало » Звезди на 60-те и 70-те » ТРИ Златни правила от Дейв Дрепър
ТРИ Златни правила от Дейв Дрепър

ТРИ Златни правила от Дейв Дрепър

Дейв Дрепър е една от бодибилдинг звездите на 60-те и 70-те години от миналия век. Русия Бомбардировач, както го наричат неговите съвременници е един от най-големите и масивни културисти за своето време. Състезавал се е с легенди като Лари Скот, Серджо Олива и Арнолд Шварценегер. С изключение на Мистър Олимпия, Дейв Дрепър успява да спечели някои от най-значимите титли, като в повечето случай е абсолютен шампион! Нека сега да видим неговите три златни правила:

Поставете си цел

Защо искате да тренирате? Какво искате да постигнете? За колко време? Без поставянето на цел няма да имате посока, а без посока няма да знаете на къде да вървите.

Бъдете реалисти в поставянето на цели! Реалистичната цел е горивото, което ще подхранва вашия ентусиазъм. Няма нищо по-обезкуражаващо от нереалистично поставената цел. Няма как да станете шампион за едно лято, никой не е успял, за това укротете топката и мислете реално.

Поставяйте си седмични, месечни и годишни цели. Отмятайте ги една по една и няма да усетите кога сте постигнали това, което искате. Гонете тежестите килограм по килограм, а размерите – милиметър по милиметър.

Направете си план

Без план няма да мине. Строежа на всяка една къща започва от плана. Решете колко време трябва да отделите за тренировките си – колко часа на ден и колко дни в седмицата. Въз основа на този график проектирайте стегната и ефикасна тренировка, която включва само основни упражнения.

При изготвянето на програмата си, дръжте очите и ушите си отворени. Четете книги и списания, посетете няколко фитнес зали и разговаряйте с по-напредналите. За изготвянето на ефикасна програма са нужни знания и вие трябва да ги намерите.

Ангажимент

Сега поемете ангажимент. Големият превключвател на психична сила и мотивация е поемането на отговорност. Ангажираността е вашето лично обещание – вашата мъжка дума – да следвате плана докато не постигнете целта! Природните съставки на ангажимента са последователност, постоянство и решителност. Тези качества ангажирани с търпение и вяра, ви поставят на пътя, който води до постигането на целта.

 

Вижте тренировката на Дейв Дрепър!

 

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*