тренирай

ТРИ Златни правила от Дейв Дрепър

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 21 авг. 19 от Александър Георгиев

Дейв Дрепър е една от бодибилдинг звездите на 60-те и 70-те години от миналия век. Русия Бомбардировач, както го наричат неговите съвременници е един от най-големите и масивни културисти за своето време. Състезавал се е с легенди като Лари Скот, Серджо Олива и Арнолд Шварценегер. С изключение на Мистър Олимпия, Дейв Дрепър успява да спечели някои от най-значимите титли, като в повечето случай е абсолютен шампион! Нека сега да видим неговите три златни правила:

Поставете си цел

Защо искате да тренирате? Какво искате да постигнете? За колко време? Без поставянето на цел няма да имате посока, а без посока няма да знаете на къде да вървите.

Бъдете реалисти в поставянето на цели! Реалистичната цел е горивото, което ще подхранва вашия ентусиазъм. Няма нищо по-обезкуражаващо от нереалистично поставената цел. Няма как да станете шампион за едно лято, никой не е успял, за това укротете топката и мислете реално.

Поставяйте си седмични, месечни и годишни цели. Отмятайте ги една по една и няма да усетите кога сте постигнали това, което искате. Гонете тежестите килограм по килограм, а размерите - милиметър по милиметър.

Направете си план

Без план няма да мине. Строежа на всяка една къща започва от плана. Решете колко време трябва да отделите за тренировките си - колко часа на ден и колко дни в седмицата. Въз основа на този график проектирайте стегната и ефикасна тренировка, която включва само основни упражнения.

При изготвянето на програмата си, дръжте очите и ушите си отворени. Четете книги и списания, посетете няколко фитнес зали и разговаряйте с по-напредналите. За изготвянето на ефикасна програма са нужни знания и вие трябва да ги намерите.

Ангажимент

Сега поемете ангажимент. Големият превключвател на психична сила и мотивация е поемането на отговорност. Ангажираността е вашето лично обещание - вашата мъжка дума - да следвате плана докато не постигнете целта! Природните съставки на ангажимента са последователност, постоянство и решителност. Тези качества ангажирани с търпение и вяра, ви поставят на пътя, който води до постигането на целта.

 

Вижте тренировката на Дейв Дрепър!

 

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Ако има еталон за красиво мъжко тяло, то несъмнено първото име, което изплува в съзнанието ни е това на Стив Рийвс... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя легендарният Албърт Бекълс, човека известен със своето дълголетие в бодибилдинга и разбира се уникалните си бицепси. Роден... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Ако все още, нямате резултатите, които искате, най-вероятно някъде нещо бъркате. Без значение дали сте новаци в залата или пък тренирате... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс