Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

ТРИ Златни правила от Дейв Дрепър

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 21 авг. 19 от Александър Георгиев

Дейв Дрепър е една от бодибилдинг звездите на 60-те и 70-те години от миналия век. Русия Бомбардировач, както го наричат неговите съвременници е един от най-големите и масивни културисти за своето време. Състезавал се е с легенди като Лари Скот, Серджо Олива и Арнолд Шварценегер. С изключение на Мистър Олимпия, Дейв Дрепър успява да спечели някои от най-значимите титли, като в повечето случай е абсолютен шампион! Нека сега да видим неговите три златни правила:

Поставете си цел

Защо искате да тренирате? Какво искате да постигнете? За колко време? Без поставянето на цел няма да имате посока, а без посока няма да знаете на къде да вървите.

Бъдете реалисти в поставянето на цели! Реалистичната цел е горивото, което ще подхранва вашия ентусиазъм. Няма нищо по-обезкуражаващо от нереалистично поставената цел. Няма как да станете шампион за едно лято, никой не е успял, за това укротете топката и мислете реално.

Поставяйте си седмични, месечни и годишни цели. Отмятайте ги една по една и няма да усетите кога сте постигнали това, което искате. Гонете тежестите килограм по килограм, а размерите - милиметър по милиметър.

Направете си план

Без план няма да мине. Строежа на всяка една къща започва от плана. Решете колко време трябва да отделите за тренировките си - колко часа на ден и колко дни в седмицата. Въз основа на този график проектирайте стегната и ефикасна тренировка, която включва само основни упражнения.

При изготвянето на програмата си, дръжте очите и ушите си отворени. Четете книги и списания, посетете няколко фитнес зали и разговаряйте с по-напредналите. За изготвянето на ефикасна програма са нужни знания и вие трябва да ги намерите.

Ангажимент

Сега поемете ангажимент. Големият превключвател на психична сила и мотивация е поемането на отговорност. Ангажираността е вашето лично обещание - вашата мъжка дума - да следвате плана докато не постигнете целта! Природните съставки на ангажимента са последователност, постоянство и решителност. Тези качества ангажирани с търпение и вяра, ви поставят на пътя, който води до постигането на целта.

 

Вижте тренировката на Дейв Дрепър!

 

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Когато говорим за Златната ера, няма как да не споменем Франко Колумбо. Най-добрият приятел на Арнолд Шварценегер, отличен културист и може... Прочети повече
Бил Пърл е един от най-великите културисти в историята на бодибилдинга, в последствие уважаван треньор, автор на книги и ментор на много билдери като Крис... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Всеки един трениращ отдал се на желязната игра в началото е имал свой кумир, който да следва. Такъв за много билдери... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още
Айвън Дънбар