тренирай

Тренировка от Ралф Мюлер

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 25 авг. 19 от Александър Георгиев

Ралф Мюлер е немски културист и известен холивудски актьор. Виждали сме го в култови филми като Гладиатор, Универсален войник, сериала Конан и много други.

Ралф Мюлер е сред най-големите културисти в буквалния смисъл. В най-добрите си години тежи 131 кг на внушителния ръст от 197 см! Роден на 12 януари 1959 г, в Реклингхаузен, Германия. Едва 7 годишен започва да се занимава с плуване. В последствие става шампион в този спорт! На 17 годишна възраст се ориентира към бодибилдинга. През 1984 година става Шампион на Германия, а две години по-късно става Световен Шампион за Аматьори!

Стигнал върха в аматьорския културизъм, Ралф Мюлер става професионалист, но губи страстта си и през 1989 година слиза от сцената. Едва 30 годишен, Мюлер вече има нова цел - Холивуд! Другото е история!

Днес ще видим една тренировка, която Ралф Мюлер препоръчва за начинаещи в книгата си "Пълно ръководство за трениране с тежести".

Тренировка А / Гърди+Корем/

 1. Повдигане от лег с щанга - 3х8-10
 2. Флайс - 3х8-10
 3. Коремни преси от наклон - 3х10-15
 4. Повдигане краката от вис - 3х10-15

Тренировка В / Гръб + Ръце/

 1. Придърпване на Горен скрипец - 3х8-10
 2. Гребане на долен скрипец - 3х8-10
 3. Сгъване с щанга - 3х8-10
 4. Разгъване на скрипец - 3х8-10

Тренировка С / Рамена + Крака/

 1. Раменни преси - 3х8-10
 2. Вертолет - 3х8-10
 3. Разгъване на краката от сед - 3х8-10
 4. Сгъване на краката от лег - 3х8-10

Ралф Мюлер

 

 

 

 

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В днешната статия ще видим един страхотен начин, как да тренираме цялото си тяло когато разполагаме само с чифт дъмбели. Нека... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Винаги сме твърдяли, че ефективната тренировка е малсимално простата тренировка. Такава съставена от малко на брой базови упражнения в, които да... Прочети повече
Маркус Рул е немски професионален културист от края на 90-те години на миналия век и началото на този. В своя пик може да се похвали... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс