събота , 15 август 2020
Начало » Само за Хардгейнери » Ефективна Тренировка за Хардгейнъри
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Ефективна Тренировка за Хардгейнъри

Ефективна Тренировка за Хардгейнъри

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес искам да ви препоръчам една чудесна и най-вече ефективна тренировка. Тя е за тези от вас, които срещат затруднения в качването на килограми и сила.

Правенето на мускули и покачването на силата вървят ръка за ръка. Така е било преди, така е сега, така ще бъде и за в бъдеще. Не случайно принцип номер едно за продуктивните тренировки е прогресивното натоварване!

Много трениращи забравят това и се хвърлят във всякакви екзотични сплитове, упражнения, методи и какво ли не. В резултат нещата излишно се усложняват и настъпва объркване. Общо взето 9 от 10 стигат до едно положение в което не знаят какво да правят.

Защо е така?

Отговора се крие във фразата „Прекалено е хубаво за да е вярно“. Никой не вярва, че с една „проста тренировка“ могат да се постигнат добри резултати. До някъде разбирам това, все пак сме 21-ви век, никой не вярва в простотата и всеки търси нещо сложно, нещо тайно, нещо специално. Разбирам, все пак така сме устроени, но…..

Но нека да помислим малко. Преди 70-80 години, не е имало интернет, модерни зали, добавки, а ако е имало“химия“ тя е била средство за спасяване на смъртно болните! Как тогава бодибилдинг пионерите са правели мускули без всичко това, което имаме днес. Очевидно са знаели как работи тялото и как да принудят мускулите да станат по-големи!

Всеки един който погледне снимките на Джон Гримек, Кланси Рос и Джон Фарботник вижда тяло, което изглежда силно и мускулесто. Не случайно първо слагам силно! Защо отново ще повторя силата и мускулната маса вървят ръка за ръка!

Ето и програмата, която може да ви помогне за целта:

Тренировка А:

  1. Клек – 3х6-10
  2. Повдигане от лег с щанга – 3х6-10
  3. Гребане с щанга от наклон – 3х6-10
  4. Бутане от лег с тесен хват – 2х6-10
  5. Сгъване с щанга прав – 2х6-10

Тренировка Б:

  1. Мъртва тяга – 2х6-10
  2. Военни преси прав – 3х6-10
  3. Набиране – 3х6-10
  4. Кофички – 3х6-10
  5. Повдигане с дъмбел за прасци – 2х10-15

След всяка тренировка се почива 2 или 3 дни. Малко вероятно е да сте готови след един почивен ден. Посочените серии са работни и се изпълняват с една и съща тежест в рамките на посочените повторения. Когато повторенията станат над 10 – качваме тежестта с 3 до 5%.

Опитайте за 12 седмици, повишете калориите с 300-400 над това с което поддържате теглото си. Приемайте достатъчно протеин, здрав сън всяка нощ и няма как да не станете по-големи 🙂

 

BRAWN Бодибилдинг без стероиди! ВСИЧКО!!! За правилните тренировки, за точните упражнения, за методите на качване, за правилното хранене и най-важното… ТОВА Е СЪОБРАЗЕНО С НАС, ОБИКНОВЕНИТЕ ТРЕНИРАЩИ!!!

Научи Повече!

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*