неделя , 9 август 2020
Начало » Звезди на 60-те и 70-те » Кейси Виатор – Най-младият Мистър Америка
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Кейси Виатор – Най-младият Мистър Америка

Кейси Виатор – Най-младият Мистър Америка

Кейси Виатор е роден на 4 септември 1951 година в градчето Лафает, щата Луизиана. За тези, които се интересуват от история знаят, че Кейси е роден с една от най-добрите генетики за бодибилдинг. Не случайно той става и най-младия Мистър Америка когато е само на 19 години!

Кейси Виатор започва състезателната си кариера започва през 1968 година, като участва на Мистър Луизиана и влиза в тройката, а е почти на 17! През следващата 1969 година участва на Мистър Америка за тийнейджъри и заема 6-то място, но печели награда за най-добри ръце и най-мускулест състезател.

Има щастието да се запознае с Артур Джоунс бащата на високо интензивните тренировки и започва да тренира под неговия строг поглед. Това сътрудничество му се отблагодарява и през следващата 1970 година Кейси Виатор печели Мистър Америка в три различни възрастови групи! Печели Мистър Америка за тийнейджъри, за младежи и малко по-късно през годината Мистър Америка за мъже, а още не е навършил 20 години!

Кейси става посланик на високи интензивните тренировки и олицетворение на Артур Джоунс и неговата теория. През 1982 година Кейси Виатор слага край на състезателната си кариера, като заема почетното 3-то място на Мистър Олимпия.

Кейси Виатор ще остане завинаги в историята с участието си в  Колорадския експеримент на Артур Джоунс проведен през 1973 година. Той продължава 4 седмици през който Виатор качва почти 29 кг мускули и стопява малко над 8 кг мазнини! Нещо, което никой друг не е правил преди, а и до сега!

Кейси Виатор

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

2 коментара

  1. Александър

    Здравей Сашо. Прекрасна тема си постнал поздравления! Ще е интересно за мен и аудиторията в сайта със сигурност да разберем начина с подробните му стъпки отностно Колорадския експеримент. Поздрави!

    • Александър Георгиев

      Да много е интересна темата, надявам се да попаднем на достоверен източник, за да направим точна статия.

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*