понеделник , 25 май 2020
На Вашето Внимание:
Начало » Само за Хардгейнери » Три дневна класика от Старата школа
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Три дневна класика от Старата школа

Три дневна класика от Старата школа

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днешното предложение е за три дневна класика от старата школа. Става въпрос за не без известния сплит „Push-Pull-Legs“, или по наше му „Бутане-Дърпане-Крака“! Това е много ефикасено разделянае за хора с по-трудно възстановяване и такива, които не могат да отделят много време.

Така групирани мускулите взимат дейно участие още от първото упражнение, което намалява нуждата от допълнителни загряващи серии за следващите.Това разпределение се използва с голям успех от билдерите през 50-те и 60-те години.

Тренировка А:

  1. Мъртва тяга – 5х5-7
  2. Гребане с щанга – 5х5-7
  3. Сгъване с щанга от стоеж – 5х5-7

Тренировка В:

  1. Повдигане от лег – 5х5-7
  2. Раменни преси с щанга – 5х5-7
  3. Бутане от лег с тесен хват – 5х5-7

Тренировка С:

  1. Клек – 5х8-10
  2. Лег-Преси – 5х8-10
  3. Изправяне на пръсти от стоеж – 5х8-10

Стандартния подход е три тренировки в седмицата по три упражнения в тренировка. Показаните серии са общи, като  първите две са подготвителни, а следващите три тежки! Тъй като в бодибилдинга няма правила издълбани върху камък, разбира се че можете да подменяте упражненията от време на време. Задължително е обаче всичките упражнения да са базови и сходни с тези, като най-лесно е просто да направите някоя разновидност на даденото упражнение. Добре е тази програма да се изпълнява в цикъл от по 6 до максимум 12 седмици, след което да се вземе седмица пълна почивка. След, което преминете към друг тип тренировка, за няколко седмици, преди да повторите.

Как да не тренираме като шампионите и въпреки това да ставаме големи и силни!

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*