сряда , 27 май 2020
Начало » Само за Хардгейнери » Само за Хардгейнъри – 2
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Само за Хардгейнъри – 2

Само за Хардгейнъри – 2

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще попълним любимата ни категория с „Хардгейнър“ тренировки. Както не веднъж е ставало дума Хардгейнър може да бъде всеки един от нас.

Общото между слабичкото момче, което не може да повиши теглото си, семейния мъж, който работи по цял ден и едва намира време за тренировки или този, който тъпче на едно място от години е….липсата на резултат!

Основната цел на всяка една тренировка е прогреса в тежести или с други думи, трябва да станем по-силни от колкото сме сега. Това обикновено е ясно на всеки, но на практика не се получава. Основната причина е в претрупаните тренировки. Тренира се 4-5 пъти в седмицата, с по много упражнения. Стреми се да не се пропусне и най-малкия детайл, но се забравя основното! МУСКУЛИТЕ РАБОТЯТ ЗАЕДНО!

Точно тук е заровено кучето! Ако повишите силата си в ограничен брой базови упражнения, храните се с адекватно количество протеин и калории, спите достатъчно и почивате добре, то няма как да не увеличите теглото си! И, колкото по тежки щанги бутате или дърпате, толкова по-твърдо ще е каченото тегло. Този тип тренировки няма да ви направи културисти и няма да ви качи на сцената, но определено ще ви направи по-големи. А, колкото по-големи станете толкова повече материал ще има после за обработка. Е, натрупате ли материал то може да карате и тези „готините“ упражнения на машините, които да оформят задното рамо, ромбоидните мускули, капката на бедрото, вътрешната част на гърдите, страничната глава на трицепса и всеки друг мускул, който сега повечето се стараят да не пропуснат 🙂

Ето и днешното предложение:

Тренировка А: ПОНЕДЕЛНИК

  1. Клек – 5х12,10,8,6,15
  2. Военни преси – 4,12,10,8,6
  3. Кофички – 3х макс

Тренировка Б: ЧЕТВЪРТЪК

  1. Мъртва тяга – 6х12,10,8,6,4,2
  2. Набиране с раменен подхват – 3х макс

Тренировката е супер опростена и имаме само 5 базови упражнения, които на практика покриват абсолютно всичко. В тренировка А натоварваме всички бутащи мускули, а в тренировка Б всички дърпащи.

Основния фокус на този тип програми е повишаване на силата. Важно е обаче това да става с една много добра форма на изпълнение, която да гарантира безопастност!

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*