сряда , 27 май 2020
Начало » Само за Хардгейнери » МУСКУЛИ за простосмъртни -3
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
МУСКУЛИ за простосмъртни -3

МУСКУЛИ за простосмъртни -3

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Продължаваме със серията Мускули за простосмъртни. Както не веднъж тук е ставало дума, ние сме обикновени хора, тренираме в свободното си време и нямаме нищо общо със звездите от списанията. В крайна сметка, това не означава, че не може да правим мускули, напротив! Можем, но трябва да се съобразяваме с много, много фактори.

Както един умен човек бе казал „Ако ще изкачваш стълбата на успеха, то първо се увери, че тя е подпряна на правилната стена“. Ето и днешното предложение:

ПОНЕДЕЛНИК:

 1. Клек – 2х5-7
 2. Бенч-преси – 2х5-7
 3. Бутане от лег с тесен хват – 1х8-10
 4. Гребане с щанга от наклон – 2х8-10
 5. Набиране до брадичката в подхват – 1х макс
 6. Вертолет – 2х8-10
 7. Прасци на машина от седеж – 2х10-15

ЧЕТВЪРТЪК:

 1. Клек – 2х10-15
 2. Мъртва тяга – 1х5-7
 3. Придърпване на горен скрипец пред гърди – 2х8-10
 4. Военни преси – 2х5-7
 5. Кофички – 1х макс
 6. Сгъване с щанга – 2х8-10
 7. Прасци на машина от стоеж – 2х10-15

Тренира се цялото тяло два пъти седмично! Посочени са само работните серии, загряващите се правят по усмотрение в зависимост от упражнението, тежестта и мястото, което заема в програмата. Подбрани са най-добрите възможни упражнения за цялостно развитие на всички основни мускулни групи. Всяка тренировка натоварва по различен начин всеки мускул. Сами ще се убедите, че ако правите тези тренировки с възможно най-голяма интензивност, то две ще са напълно достатъчни!

САМО ЗА ПРОСТОСМЪРТНИ!!!

Научете ВСИЧКО за правилните тренировки, точните упражнения, методите за Сила и Мускулна маса и начина на хранене!

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*