четвъртък , 17 януари 2019
Начало » Тренировъчни принципи » ПЕТ съвета от Арнолд за трудно качващи Мускулна Маса
Колекция 3 в 1 за по-големи Мускули
ПЕТ съвета от Арнолд за трудно качващи Мускулна Маса

ПЕТ съвета от Арнолд за трудно качващи Мускулна Маса

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Когато става дума за културизъм, едно от първите имена за които се сещаме е на живата легенда Арнолд Шварценегер. Наистина няма човек, който да прави мускули и да не знае, кое е той. Е, може да има някой, но или живее изолиран високо в планината или не знае какво е интернет.

Седем пъти Мистър Олимпия, пет пъти Мистър Вселена, Мистър Европа и още много титли. Този, човек просто остави следа в спорта, която трудно би се заличила скоро. Сега нека да видим какво ни съветва Шварценегер, когато искаме да качим мускулна маса и не се получава.

Съвет №1 : Хранете се 5 или 6 пъти на равномерни интервали през целия ден. Тялото ви постоянно трябва да е снабдено с необходимите хранителни вещества за растеж на нови мускули.

Съвет №2 : – Приемайте бързи въглехидрати в рамките на 30 минути след тренировка. Въпреки, че през деня трябва да избягваме бързите въглехидрати, то във времето след тренировка те ще са ни най-полезни. Простите (бързи) въглехидрати по-бързо ще бъдат усвоени. Това от една страна ще повдигне нивото на инсулина, което ще стопира катаболните процеси и от друга по-бързо ще започне възстановяването на изразходвания гликоген.

Съвет №3 : – Тренирайте не повече от 4 дни в седмицата, понякога най-добре е да са само три. Мускула расте извън залата, а не вътре когато тренираме. С тренировката ние създаваме стимул за растеж, но самото нарастване на мускулите става по време на почивката.

Съвет №4 : – Приемайте между 30 и 50 грама протеин според теглото си през 3 часа. За да изградим нови мускули, ни трябва протеин – много протеин! Захранвайте равномерно тялото си с протеин и бъдете сигурни, че приемате достатъчно!

Съвет №5 : – Използвайте протеинови шейкове. С тях лесно може да си набавите необходимото количество, което не ви достига. От друга страна ако с храната ви всичко е наред, един протеинов шейк за всеки случай допълнително, няма да е излишен.

Суроватъчен 93% протеин изолат!!!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*