събота , 15 август 2020
Начало » Само за Хардгейнери » МУСКУЛИ за простосмъртни – 3
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
МУСКУЛИ за простосмъртни – 3

МУСКУЛИ за простосмъртни – 3

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Продължаваме със серията Мускули за простосмъртни. Както не веднъж до тук коментирахме, ние сме обикновени хора, които тренираме във свободното си време. В такъв случай, няма никакъв смисъл да тренираме като културисти, на които това им е работата.

Един умен човек бе казал „Ако ще изкачваш стълбата на успеха, първо се увери, че е подпряна на правилната стена“. И, така приятели, днес ще ви покажа още една типична „обикновена“ тренировка!

Понеделник:

 1. Клек – 2х5-7
 2. Бенч-преси – 2х5-7
 3. Бутане от лег с тесен хват – 1х8-10
 4. Гребане с щанга – 2х8-10
 5. Набиране до брадичката с подхват – 1х макс
 6. Вертолет – 2х8-10
 7. Прасци на машина от стоеж – 2х10-15

Четвъртък:

 1. Клек – 2х10-15
 2. Частична мъртва тяга – 1х5-7
 3. Горен скрипец пред гърди – 2х8-10
 4. Военни преси – 2х5-7
 5. Кофички – 2х макс
 6. Сгъване с щанга – 2х8-10
 7. Прасци на машина от седеж – 2х10-15

Тренираме цялото тяло два пъти седмично с възможно най-добрите упражнения за целта. Всичко основно е покрито. Всеки мускул тренираме по-различен начин във всяка тренировка. Единствено клека се запазва като упражнение, но тук редуваме тежък и лек клек. В понеделник товарим щангата с колкото можем за 5 до 7 повторения и правим две тежки серии. В четвъртък е лекия клек там намаляваме тежестта с 20-25% и правим две работни серии с 10 до 15 повторения!

Всички показани серии са работно. Преди тях правим от 1 до 3 загряващи серии в зависимост от упражнението и тежестта, с която го изпълняваме.

Всяка тренировка започва с 10 минути ниско интензивно кардио и 2-3 упражнения за корем с 2-3 серии.

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*