сряда , 19 септември 2018
Начало » Бодибилдинг пионери » Колко е силен Марвин Едер
Книгите, които ще те променят!
Колко е силен Марвин Едер

Колко е силен Марвин Едер

Марвин Едер е роден в Бруклин, Ню Йорк. Още в ранна тинейджърска възраст започва да се интересуват от бодибилдинг и вдигане на тежести. Успява бързо да развие своята физика до такава степен, че още в първата си състезателна година изпреварва много от конкурентите си  и дори печели първото си състезание.Следват още няколко успешни години и победи, като Мистър Ню Йорк, Мистър Америка за младежи и Северно Американския Шампионат за младежи.

Подобно на много силови атлети от своята епоха, Марвин комбинира бодибилдинг тренировки с такива по олимпийско вдигане и ефекта е забележителен. Той не само изглежда изключително мускулест и силен, а и напрактика е бил такъв.Въпреки,че никога не надвишава 90 кг лично тегло, Марвин Едер притежава изключителни размери за напълно натурален атлет – над 48 см ръце, 127 см гръдния кош, 66 см бедрата и 43 см прасци. Но това не е всичко Марвин има рядко срещани силови постижения.Ето някои от тях:

  • Олимпийски преси – 330 паунда / 149,82 кг
  • Пълен клек – 50 повторения с 300 паунда / 136,20 кг
  • Набиране с една ръка – 8 повторения за всяка ръка
  • Разтваряне с дъмбели за рамо – 120 паунда / 54,48 кг за дъмбел
  • Раменни преси зад врат – 305 паунда / 138,47 кг
  • Повдигане от лег – 515 паунда / 278,10 кг
  • Набиране – 80 повторения без тежест и 8 повт. с 200 паунда /90,8 кг
  • Пуловър – 250 паунда / 113,50
  • Кофички – 434 паунда / 197,04 кг

Постижението при кофичките е по време на демонстрация през 50-те години на миналия век. Едер изпълнява едно повторение докато двама здрави мъже са се хванали за краката му!

 

Екстра качество на Супер цена!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*

 

Тази реклама ще се скрие след...