понеделник , 13 юли 2020
Начало » Бодибилдинг пионери » Колко е силен Марвин Едер
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Колко е силен Марвин Едер

Колко е силен Марвин Едер

Марвин Едер е роден в Бруклин, Ню Йорк. Още в ранна тинейджърска възраст започва да се интересуват от бодибилдинг и вдигане на тежести. Успява бързо да развие своята физика до такава степен, че още в първата си състезателна година изпреварва много от конкурентите си  и дори печели първото си състезание.Следват още няколко успешни години и победи, като Мистър Ню Йорк, Мистър Америка за младежи и Северно Американския Шампионат за младежи.

Подобно на много силови атлети от своята епоха, Марвин комбинира бодибилдинг тренировки с такива по олимпийско вдигане и ефекта е забележителен. Той не само изглежда изключително мускулест и силен, а и напрактика е бил такъв.Въпреки,че никога не надвишава 90 кг лично тегло, Марвин Едер притежава изключителни размери за напълно натурален атлет – над 48 см ръце, 127 см гръдния кош, 66 см бедрата и 43 см прасци. Но това не е всичко Марвин има рядко срещани силови постижения.Ето някои от тях:

  • Олимпийски преси – 330 паунда / 149,82 кг
  • Пълен клек – 50 повторения с 300 паунда / 136,20 кг
  • Набиране с една ръка – 8 повторения за всяка ръка
  • Разтваряне с дъмбели за рамо – 120 паунда / 54,48 кг за дъмбел
  • Раменни преси зад врат – 305 паунда / 138,47 кг
  • Повдигане от лег – 515 паунда / 278,10 кг
  • Набиране – 80 повторения без тежест и 8 повт. с 200 паунда /90,8 кг
  • Пуловър – 250 паунда / 113,50
  • Кофички – 434 паунда / 197,04 кг

Постижението при кофичките е по време на демонстрация през 50-те години на миналия век. Едер изпълнява едно повторение докато двама здрави мъже са се хванали за краката му!

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*