Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Тренировка за ГЪРДИ от Денис Нюман

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 04 юли 18 от Александър Георгиев

Денис Нюман е роден на 4 януари 1970 година и е една от звездите на бодибилдинга през 90-те години на миналия век. Нюман притежава една от най-естетичните фигури, която го изстрелва на върха.

Само 19 годишен през 1989 година печели първото си състезание Мистър Калифорния за тинейджъри. През същата година печели и националното първенство в тази възрастова група.  Всички предричат големи успехи на Денис, той е по кориците на най-известните бодибилдинг списания. Имаме нова звезда и това се затвърждава през 1994, когато Денис Нюман печели Националният Шампионат на САЩ за мъже и на 24 години се сдобива с професионална карта. Така става един от най-младите професионалист в дивизията.

Но...само две седмици след титлата, Денис Нюман е диагностициран с левкимия! Тотален шок за младия състезател. Отнема му почти две години битка с болестта, която печели. Дори нещо повече през 1998 година, Денис се връща бодибилдинга. Макар да не успява да възвърне формата си от преди болестта и никога повече да спечели състезание, Денис Нюман остава едно от най-уважаваните имена в културизма.

Тренировка за ГЪРДИ:

  1. Бенч-преси - 4х10-12
  2. Повдигане с дъмбели от лег - 4х10-12 в суперсерия с:
  3. Полу-лег на смит машина - 4х10-12
  4. Повдигане от полу-лег с дъмбели - 4х10-12
  5. Лицеви опори - 4х макс

Нюман използва първото упражнение като загряващо като покачва тежестта всяка серии. От второто упражнение минава директно на работните серии и тежести.

Сподели с приятели

Подобни статии

Айвън Дънбар - Президент на Международната аматьорска бодибилдинг асоциация - NABBA (на снимката третият в дясно) Когато почувстваш, че още трябва да прогресираш - продължи с... Прочети повече
Марк Бери (1896–1958) е шампион на САЩ по вдигане на тежести и един от „пионерите” в тежката атлетика. Той е треньор на олимпийският им отбор... Прочети повече
Алан Стефан: - Прибавянето на размери може да бъде лесно, но изисква по-здрава тренировка, отколкото традиционната бодибилдинг програма. В този курс аз ще очертая три... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още
Айвън Дънбар