събота , 24 август 2019
Начало » Звезди на 80-те и 90-те » Тренировка за ГЪРДИ от Денис Нюман
Тренировка за ГЪРДИ от Денис Нюман

Тренировка за ГЪРДИ от Денис Нюман

Денис Нюман е роден на 4 януари 1970 година и е една от звездите на бодибилдинга през 90-те години на миналия век. Нюман притежава една от най-естетичните фигури, която го изстрелва на върха.

Само 19 годишен през 1989 година печели първото си състезание Мистър Калифорния за тинейджъри. През същата година печели и националното първенство в тази възрастова група.  Всички предричат големи успехи на Денис, той е по кориците на най-известните бодибилдинг списания. Имаме нова звезда и това се затвърждава през 1994, когато Денис Нюман печели Националният Шампионат на САЩ за мъже и на 24 години се сдобива с професионална карта. Така става един от най-младите професионалист в дивизията.

Но…само две седмици след титлата, Денис Нюман е диагностициран с левкимия! Тотален шок за младия състезател. Отнема му почти две години битка с болестта, която печели. Дори нещо повече през 1998 година, Денис се връща бодибилдинга. Макар да не успява да възвърне формата си от преди болестта и никога повече да спечели състезание, Денис Нюман остава едно от най-уважаваните имена в културизма.

Тренировка за ГЪРДИ:

  1. Бенч-преси – 4х10-12
  2. Повдигане с дъмбели от лег – 4х10-12 в суперсерия с:
  3. Полу-лег на смит машина – 4х10-12
  4. Повдигане от полу-лег с дъмбели – 4х10-12
  5. Лицеви опори – 4х макс

Нюман използва първото упражнение като загряващо като покачва тежестта всяка серии. От второто упражнение минава директно на работните серии и тежести.

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*