тренирай

Тренировка за ГЪРДИ от Денис Нюман

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 04 юли 18 от Александър Георгиев

Денис Нюман е роден на 4 януари 1970 година и е една от звездите на бодибилдинга през 90-те години на миналия век. Нюман притежава една от най-естетичните фигури, която го изстрелва на върха.

Само 19 годишен през 1989 година печели първото си състезание Мистър Калифорния за тинейджъри. През същата година печели и националното първенство в тази възрастова група.  Всички предричат големи успехи на Денис, той е по кориците на най-известните бодибилдинг списания. Имаме нова звезда и това се затвърждава през 1994, когато Денис Нюман печели Националният Шампионат на САЩ за мъже и на 24 години се сдобива с професионална карта. Така става един от най-младите професионалист в дивизията.

Но...само две седмици след титлата, Денис Нюман е диагностициран с левкимия! Тотален шок за младия състезател. Отнема му почти две години битка с болестта, която печели. Дори нещо повече през 1998 година, Денис се връща бодибилдинга. Макар да не успява да възвърне формата си от преди болестта и никога повече да спечели състезание, Денис Нюман остава едно от най-уважаваните имена в културизма.

Тренировка за ГЪРДИ:

  1. Бенч-преси - 4х10-12
  2. Повдигане с дъмбели от лег - 4х10-12 в суперсерия с:
  3. Полу-лег на смит машина - 4х10-12
  4. Повдигане от полу-лег с дъмбели - 4х10-12
  5. Лицеви опори - 4х макс

Нюман използва първото упражнение като загряващо като покачва тежестта всяка серии. От второто упражнение минава директно на работните серии и тежести.

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Винаги сме твърдяли, че ефективната тренировка е малсимално простата тренировка. Такава съставена от малко на брой базови упражнения в, които да... Прочети повече
Маркус Рул е немски професионален културист от края на 90-те години на миналия век и началото на този. В своя пик може да се похвали... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Чудите се как да тренирате ефективно, а нямате много време? Е, имам предложение за вас. По-долу ще видите една три дневна... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още