неделя , 31 май 2020
Начало » Мотивация » Дуен Джонсън – Актуалните Мускули на Холивуд
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Дуен Джонсън – Актуалните Мускули на Холивуд

Дуен Джонсън – Актуалните Мускули на Холивуд

Дуен Дъглас Джонсън или известен като Скалата е роден на 2 май 1972 година в Хейуърд, Калифорния. Дуен е отгледан в семейство с традиции в спорта. Баща му Уейд Дъглас Джонсън е професионален кечист, неговия баща дядото на Слалата – Питър Мавивия е бивш борец, а баба му – Лия Мавивия е една от първите състезателки в женската борба!

При такова наследство никак не е чудно, че Скалата прави име и става една от най-известните кеч звезди. Всъщност от ранно детство Дуен е възпитан да успява и да не се отказва във всичко с което се захване.  В училище Джонсън е в отбора по Американски футбол и е не просто добър, а много добър. Това му спечелва пълна стипендия в университета в Маями и там Скалата става една от най-големите звезди в университетския футбол.  Дори нещо повече преминава в професионалния отбор на Калгари!

Нещата не потръгват както Дуен очаква и след два месеца при професионалистите е отстранен от отбора. Това е и повратната точка за него. Джонсън решава да не си губи повече времето с Американския футбол и въпреки съпротивата на баща си влиза в школа за подготовка на кечисти.

Виждайки упоритостта и хъса, с който Дуен навлиза в тренировките, стария Джносън все пак решава да му помогне в обучението и не след дълго Скалата има първият си договор със Световната Кеч Федерация. Останалото както се казва е история 🙂

Стигнал върха в кеча, Дуен Джонсън търси нови предизвикателства и Холивуд изглежда е наред. Но, нещата не се случват толкова бързо колкото си мислим. Започва с малки и епизодични роли в края на 1999-та година. През 2002-ра е първата му главна роля в „Краля на Скорпионите“, следват редица филми и всяка година те стават по-добри и по-доходоносни, докато през 2016-та година Дуен Джонсън не е обявен за най-печелившия актьор. Нещо повече през същата година той е на 25-то място в класацията на списание Форбс за 100-те най-влиятелни личности в света!

Дуен Джонсън размери:

  • ръст – 195,5 см
  • тегло – 116 кг
  • ръце – 50,8 см
  • гръдна обиколка – 127 см
  • талия – 88 см
  • бедра – 78,8 см
Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Един коментар

  1. Всъщност получена контузия в рамото го вади от игра на старта на професионалната му кариера и после така и не намира същата увереност, за да разгърне потенциала си.

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*