неделя , 31 май 2020
Начало » Хранене » Как се храни Бранч Уорън
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Как се храни Бранч Уорън

Как се храни Бранч Уорън

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В предишната статия видяхме тренировката на един от най-добрите билдери на 21-ви век. Днес като продължение ще обърнем внимание и на това как се храни Бранч Уорън.

В нормални дни Уорън консумира до 500 гр протеин и до 400 гр въглехидрати. Мазнините идват само и единствено от източниците на протеин, без да се добавят допълнително такива. Основните източници на протеин при Бранч Уорън са пилешко месо, риба и яйчени белтъци. Що се отнася до въглехидратите те идват предимно от картофи, ориз и овесени ядки. По време на основният си период Уорън си позволява и някои волности но настъпили време за подготовка за сцената става супер стриктен.

Ето и неговата типична пред състезателна диета:

Хранене №1: 5 белтъка, чаша и половина овесени ядки, 240 гр червено месо

Хранене №2: 280 гр риба, чаша и половина ориз, чаша зеленчуци

СЛЕД Тренировка : 2 дози протеин

Хранене №3: 280 гр пиле, 480 гр картофи

Хранене №4: 280 гр риба, чаша и половина ориз

Хренене №5: 280 гр пиле, 360 гр картофи

Хранене №6: 10 белтъка

 

 

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*