четвъртък , 17 януари 2019
Начало » Звезди на 80-те и 90-те » Първата тренировъчна програма на Дориан Йейтс
Колекция 3 в 1 за по-големи Мускули
Първата тренировъчна програма на Дориан Йейтс

Първата тренировъчна програма на Дориан Йейтс

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще видим първата тренировъчна програма на Дориан Йейтс. Сянката, както е известен печели в последствие цели 6 пъти Мистър Олимпия! А, най-невероятното е, че Дориан извървява този път само за 9 години! От момента, в който влиза в залата до момента да стъпи на най-големият връх в културизма.

Освен, че е супер надарен генетически, Йейтс е и много умен мъж. Започва сравнително късно, на 21 години и отделя месеци в четене и изучаване на материята, преди да стъпи в залата. В резултат на това съставя план и по-долу ще видите неговата първа тренировъчна програма, която изпълнява три месеца!

Понеделник – Сряда – Петък

  1. Клек с щанга – 3х10
  2. Сгъване от лег за задни бедра – 3х10
  3. Повдигане от лег с щанга – 3х10
  4. Гребане с щанга от наклон – 3х10
  5. Раменни преси с щанга – 3х10
  6. Сгъване с щанга – 3х10
  7. Френско разгъване от лег с щанга – 3х10
  8. Коремни преси от наклон – 3х20
  9. Повдигане за прасци на калф машина – 3х10

Цялата програма отнема на Дориан – 50 минути,  а общо със загряването Йейтс прекарва в залата около час. Дориан прави стриктно и под контрол всяко едно повторение, като целта е да усвои движенията и да натрупа първоначална сила на тялото.

След тези три месеца, Дориан Йейтс съставя нова програма, която след 3 години го отвежда до върха в Англия – нея може да видите ТУК!

Дориан Йейтс – 6 пъти Мистър Олимпия

Суроватъчен 93% протеин изолат!!!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*