тренирай

Първата тренировъчна програма на Дориан Йейтс

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 20 май 18 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще видим първата тренировъчна програма на Дориан Йейтс. Сянката, както е известен печели в последствие цели 6 пъти Мистър Олимпия! А, най-невероятното е, че Дориан извървява този път само за 9 години! От момента, в който влиза в залата до момента да стъпи на най-големият връх в културизма.

Освен, че е супер надарен генетически, Йейтс е и много умен мъж. Започва сравнително късно, на 21 години и отделя месеци в четене и изучаване на материята, преди да стъпи в залата. В резултат на това съставя план и по-долу ще видите неговата първа тренировъчна програма, която изпълнява три месеца!

Понеделник - Сряда - Петък

  1. Клек с щанга - 3х10
  2. Сгъване от лег за задни бедра - 3х10
  3. Повдигане от лег с щанга - 3х10
  4. Гребане с щанга от наклон - 3х10
  5. Раменни преси с щанга - 3х10
  6. Сгъване с щанга - 3х10
  7. Френско разгъване от лег с щанга - 3х10
  8. Коремни преси от наклон - 3х20
  9. Повдигане за прасци на калф машина - 3х10

Цялата програма отнема на Дориан - 50 минути,  а общо със загряването Йейтс прекарва в залата около час. Дориан прави стриктно и под контрол всяко едно повторение, като целта е да усвои движенията и да натрупа първоначална сила на тялото.

След тези три месеца, Дориан Йейтс съставя нова програма, която след 3 години го отвежда до върха в Англия - нея може да видите ТУК!

Дориан Йейтс - 6 пъти Мистър Олимпия

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Винаги сме твърдяли, че ефективната тренировка е малсимално простата тренировка. Такава съставена от малко на брой базови упражнения в, които да... Прочети повече
Маркус Рул е немски професионален културист от края на 90-те години на миналия век и началото на този. В своя пик може да се похвали... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Чудите се как да тренирате ефективно, а нямате много време? Е, имам предложение за вас. По-долу ще видите една три дневна... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс